Neler Yeni

Hikayeli Oyun Önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Bütçe
100
Merhaba öncelikle. Tek başıma hikayeli, grafikleri kaliteli, hikayesi saran oyunlar arıyorum. Hikayesi insanı bıktırmayacak, duygusal olursa daha güzel olabilir. 100 tlyi geçmiyecek oyunlar olsa güzel olur.
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Merhaba öncelikle. Tek başıma hikayeli, grafikleri kaliteli, hikayesi saran oyunlar arıyorum. Hikayesi insanı bıktırmayacak, duygusal olursa daha güzel olabilir. 100 tlyi geçmiyecek oyunlar olsa güzel olur.
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
100 tl geçiyor ama indirimlerle 150 TL oluyor. Rdr2 😍

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
100+ ama eğer imkanın olursa indirimde days gone 150 TL'ye düşüyor hayatımda oynadığım en iyi açık dünya hayatta kalma oyunlarından biridir net hikayeside uzun gayet bazen getir götür çok oluyor bayabiliyor ama aşırı haz aldım oynarken hikayede duygusallıkda var 4 farklı son ile bitirebiliyorsun şiddetle tavsiyeler ederim çok iyi oyundur

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mustafaenes
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
God of war tercih edebilirsin

ReDanger

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Xbox üyeliği ile Watch dogs 2 assasins creed far cry serisi ve daha birçok oyuna ulaşabilirsin.

ReDanger

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Xbox üyeliği ile Watch dogs 2 assasins creed far cry serisi ve daha birçok oyuna ulaşabilirsin.
Evet gamepass kullanmanı bende tavsiye ederim. Assasin creed vardı güzel oyundur

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ayberk gümüş
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
Grafikleri sonraki sezonlarda çok güzel oluyor the walking dead ben 4 kere bitirdim izleyerek ve hepsinde çok duygulandım gözümden yaş gelmişti fiyatı hakkında bilgin yok ama hikayesi bitmesin isticeksin

ReDanger

80+ Bronze
100+ ama eğer imkanın olursa indirimde days gone 150 TL'ye düşüyor hayatımda oynadığım en iyi açık dünya hayatta kalma oyunlarından biridir net hikayeside uzun gayet bazen getir götür çok oluyor bayabiliyor ama aşırı haz aldım oynarken hikayede duygusallıkda var 4 farklı son ile bitirebiliyorsun şiddetle tavsiyeler ederim çok iyi oyundur
Hocam oyunun oynanışı nasıl? Güzel hissiyat veriyomu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafikleri sonraki sezonlarda çok güzel oluyor the walking dead ben 4 kere bitirdim izleyerek ve hepsinde çok duygulandım gözümden yaş gelmişti fiyatı hakkında bilgin yok ama hikayesi bitmesin isticeksin
Hocam tüm serisi 234tl şimdi almamda ileride alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Murat Selim
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
Tam fiyatı bilmiyorum fakat tomb raider serisine bakabilirsin hikayeli oyulara bayıla biri olarak çok sevmiştim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,500
Üyeler
164,684
Son üye
Saruhan37
Top Bottom