Hikayeli Oyun Önerisi

ReDanger

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
768
Bütçe
100
Merhaba öncelikle. Tek başıma hikayeli, grafikleri kaliteli, hikayesi saran oyunlar arıyorum. Hikayesi insanı bıktırmayacak, duygusal olursa daha güzel olabilir. 100 tlyi geçmiyecek oyunlar olsa güzel olur.
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3

Merhaba öncelikle. Tek başıma hikayeli, grafikleri kaliteli, hikayesi saran oyunlar arıyorum. Hikayesi insanı bıktırmayacak, duygusal olursa daha güzel olabilir. 100 tlyi geçmiyecek oyunlar olsa güzel olur.
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
100 tl geçiyor ama indirimlerle 150 TL oluyor. Rdr2 😍

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
100+ ama eğer imkanın olursa indirimde days gone 150 TL'ye düşüyor hayatımda oynadığım en iyi açık dünya hayatta kalma oyunlarından biridir net hikayeside uzun gayet bazen getir götür çok oluyor bayabiliyor ama aşırı haz aldım oynarken hikayede duygusallıkda var 4 farklı son ile bitirebiliyorsun şiddetle tavsiyeler ederim çok iyi oyundur

Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
God of war tercih edebilirsin

Xbox üyeliği ile Watch dogs 2 assasins creed far cry serisi ve daha birçok oyuna ulaşabilirsin.

Xbox üyeliği ile Watch dogs 2 assasins creed far cry serisi ve daha birçok oyuna ulaşabilirsin.
Evet gamepass kullanmanı bende tavsiye ederim. Assasin creed vardı güzel oyundur

Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
Grafikleri sonraki sezonlarda çok güzel oluyor the walking dead ben 4 kere bitirdim izleyerek ve hepsinde çok duygulandım gözümden yaş gelmişti fiyatı hakkında bilgin yok ama hikayesi bitmesin isticeksin

100+ ama eğer imkanın olursa indirimde days gone 150 TL'ye düşüyor hayatımda oynadığım en iyi açık dünya hayatta kalma oyunlarından biridir net hikayeside uzun gayet bazen getir götür çok oluyor bayabiliyor ama aşırı haz aldım oynarken hikayede duygusallıkda var 4 farklı son ile bitirebiliyorsun şiddetle tavsiyeler ederim çok iyi oyundur
Hocam oyunun oynanışı nasıl? Güzel hissiyat veriyomu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grafikleri sonraki sezonlarda çok güzel oluyor the walking dead ben 4 kere bitirdim izleyerek ve hepsinde çok duygulandım gözümden yaş gelmişti fiyatı hakkında bilgin yok ama hikayesi bitmesin isticeksin
Hocam tüm serisi 234tl şimdi almamda ileride alırım.

Oynadığım oyunlar.
A way out
Dying Light
GTA 5 hikaye modu
Witcher 2-3
Tam fiyatı bilmiyorum fakat tomb raider serisine bakabilirsin hikayeli oyulara bayıla biri olarak çok sevmiştim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri