Neler Yeni

hikayeli oyun önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
arkadaşlar game passte olan hikayesi saracak oyun önerir misiniz 100 gb üstü olmazsa çok iyi olur 180 gb yer kaldıda
Mesaj otomatik birleştirildi:

akıcı bir oyun olsun saracaktan kastım
Oynadığım en iyi oyun serisi olan Metro kesinlikle efsane. Birkaç gün önce Exodus bitirdim 2-3 yıl önce serisini izlediğimde kötü sonda ağlatmıştı. 2 gün önce de DLC'lerden birini bitirdim adamlar DLC işinde çok iyi ve farklı şeyler deniyor sinematik sahneler, geçişler vs. efsaneydi. Hikayesi bile efsaneydi DLC'nin.
O7 Albay Khlebnikov 🫡

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
b
bendeki

Oynadığım en iyi oyun serisi olan Metro kesinlikle efsane. Birkaç gün önce Exodus bitirdim 2-3 yıl önce serisini izlediğimde kötü sonda ağlatmıştı. 2 gün önce de DLC'lerden birini bitirdim adamlar DLC işinde çok iyi ve farklı şeyler deniyor sinematik sahneler, geçişler vs. efsaneydi. Hikayesi bile efsaneydi DLC'nin.
O7 Albay Khlebnikov 🫡
kral metroyu bitirdim de daha farklı tarzda bir şey arıyorum metro o kadar sarmadı beni hikaye grafik on numara ama tam istediğim verimi alamadım gibi geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
b

bendeki

kral metroyu bitirdim de daha farklı tarzda bir şey arıyorum metro o kadar sarmadı beni hikaye grafik on numara ama tam istediğim verimi alamadım gibi geldi
the forest var aslında hikaye tarzı sonuçta

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
b

bendeki

Hocam saf TPS Aksiyon oyunu fazla yok OUTRIDERS bakabilirsin ben de alacam indirime girince. Hikaye olarak da güzel gibi. İlk bakınca servis oyunu ve mikro ödemeli oyun gibi görünüyor ama öyle değil. Half Life serisi de Metro'dan sonra en sevdiğim seri. Black Mesa XEN Gezegeni öncesi efsaneydi ama Xen sevmedim. Half Life 2 en sevdiğim oyun çok güzel de modları var modsuz da efsane. Half Life bitirince Half Life açlığın olabilir çok güzel de hikayeli modlar var.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Hocam saf TPS Aksiyon oyunu fazla yok OUTRIDERS bakabilirsin ben de alacam indirime girince. Hikaye olarak da güzel gibi. İlk bakınca servis oyunu ve mikro ödemeli oyun gibi görünüyor ama öyle değil. Half Life serisi de Metro'dan sonra en sevdiğim seri. Black Mesa XEN Gezegeni öncesi efsaneydi ama Xen sevmedim. Half Life 2 en sevdiğim oyun çok güzel de modları var modsuz da efsane. Half Life bitirince Half Life açlığın olabilir çok güzel de hikayeli modlar var.
outrides game passte varmış denenir diye düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

yusuftheayay

80+ Bronze
hitmani de oynadım 96 yı oynamadım şimdi indiriyorum sonra da outriders indirmeyi planlıyorum road 96 nın mantığını anlatır mısınız biraz
Detroit tarzı seçimli bir oyun, seçimlerine dikkat et karakterler öle biliyor, sınırdan kaçmaya çalışan gençleri oynuyorsun

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
outrides game passte varmış denenir diye düşünüyorum
Denenir evet. Hellblade ve A Plague Tale serisine de bak. Innocence çıkmıştı galiba game Pass'te Epic zamanında beleş vermişti

TahinPekmez

80+ Silver
the plague tale requiem

maardic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ardıç
Mafia 1 ve Mafia 2

Scorp!on