onurben
80+
Dahası
ben ciddi sormuyorum adam last of us önerdi ya ondan dedim
ben ciddi sormuyorum adam last of us önerdi ya ondan dedim
Oynadığım en iyi oyun serisi olan Metro kesinlikle efsane. Birkaç gün önce Exodus bitirdim 2-3 yıl önce serisini izlediğimde kötü sonda ağlatmıştı. 2 gün önce de DLC'lerden birini bitirdim adamlar DLC işinde çok iyi ve farklı şeyler deniyor sinematik sahneler, geçişler vs. efsaneydi. Hikayesi bile efsaneydi DLC'nin.arkadaşlar game passte olan hikayesi saracak oyun önerir misiniz 100 gb üstü olmazsa çok iyi olur 180 gb yer kaldıda
Mesaj otomatik birleştirildi:
akıcı bir oyun olsun saracaktan kastım
bendekikimin
kral metroyu bitirdim de daha farklı tarzda bir şey arıyorum metro o kadar sarmadı beni hikaye grafik on numara ama tam istediğim verimi alamadım gibi geldiOynadığım en iyi oyun serisi olan Metro kesinlikle efsane. Birkaç gün önce Exodus bitirdim 2-3 yıl önce serisini izlediğimde kötü sonda ağlatmıştı. 2 gün önce de DLC'lerden birini bitirdim adamlar DLC işinde çok iyi ve farklı şeyler deniyor sinematik sahneler, geçişler vs. efsaneydi. Hikayesi bile efsaneydi DLC'nin.
O7 Albay Khlebnikov
the forest var aslında hikaye tarzı sonuçtab
bendeki
kral metroyu bitirdim de daha farklı tarzda bir şey arıyorum metro o kadar sarmadı beni hikaye grafik on numara ama tam istediğim verimi alamadım gibi geldi
Hocam saf TPS Aksiyon oyunu fazla yok OUTRIDERS bakabilirsin ben de alacam indirime girince. Hikaye olarak da güzel gibi. İlk bakınca servis oyunu ve mikro ödemeli oyun gibi görünüyor ama öyle değil. Half Life serisi de Metro'dan sonra en sevdiğim seri. Black Mesa XEN Gezegeni öncesi efsaneydi ama Xen sevmedim. Half Life 2 en sevdiğim oyun çok güzel de modları var modsuz da efsane. Half Life bitirince Half Life açlığın olabilir çok güzel de hikayeli modlar var.b
bendeki
kral metroyu bitirdim de daha farklı tarzda bir şey arıyorum metro o kadar sarmadı beni hikaye grafik on numara ama tam istediğim verimi alamadım gibi geldi
outrides game passte varmış denenir diye düşünüyorumHocam saf TPS Aksiyon oyunu fazla yok OUTRIDERS bakabilirsin ben de alacam indirime girince. Hikaye olarak da güzel gibi. İlk bakınca servis oyunu ve mikro ödemeli oyun gibi görünüyor ama öyle değil. Half Life serisi de Metro'dan sonra en sevdiğim seri. Black Mesa XEN Gezegeni öncesi efsaneydi ama Xen sevmedim. Half Life 2 en sevdiğim oyun çok güzel de modları var modsuz da efsane. Half Life bitirince Half Life açlığın olabilir çok güzel de hikayeli modlar var.
Road 96, Hitmanarkadaşlar game passte olan hikayesi saracak oyun önerir misiniz 100 gb üstü olmazsa çok iyi olur 180 gb yer kaldıda
akıcı bir oyun olsun saracaktan kastım
Detroit tarzı seçimli bir oyun, seçimlerine dikkat et karakterler öle biliyor, sınırdan kaçmaya çalışan gençleri oynuyorsunhitmani de oynadım 96 yı oynamadım şimdi indiriyorum sonra da outriders indirmeyi planlıyorum road 96 nın mantığını anlatır mısınız biraz
Denenir evet. Hellblade ve A Plague Tale serisine de bak. Innocence çıkmıştı galiba game Pass'te Epic zamanında beleş vermiştioutrides game passte varmış denenir diye düşünüyorum
eyvallah kral inceleyeceğimDenenir evet. Hellblade ve A Plague Tale serisine de bak. Innocence çıkmıştı galiba game Pass'te Epic zamanında beleş vermişti
bittiMafia 1 ve Mafia 2