Neler Yeni

İnceleme Hikvision E100 256GB SSD

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hayırlı olsun. Bir süre daha kullanın. Sonra da kullandığınız süre boyunca deneyimlerinizi paylaşın. Sıcaklık değerleri, okuma yazma değerleri vs... En azından bilgilendirici olur.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Eline sağlık
Güzel inceleme

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
  • Beğen
Reaksiyonlar: M.2.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Kadir
SSD'yi uzunca bir süre kullanmayı bıraktığım için rafa kaldırmıştım geçtiğimiz günlerde yeniden kullanmak mecburiyetinde kaldım inanılmaz bir yavaşlık söz konusu bir sekmeyi açmak için 4 dakika falan bekledim
Dün 180 tl ye sipariş vermiştim 1 sene götürse yeter beni benimki m2 hali ama

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
SSD'yi sabitlemeyi unutma

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ürünü 10/02/2021 Tarihin'de n.11'den aldım, Ürün elime 12/02/2021 Sabahı ulaştı Aras Kargo ile gelen üründe paketleme gayet iyiydi, Ürünün paketini açtığımda baloncuklu poşet ile etrafı çevrilmiş kutusunu gördüm, Kutuyu açtım içerisinden;
-
Garanti Belgesi
-Koruma Kabı
-SSD

Alıntıyı görüntüle

Çıktı. ''Hiper Harmony'' model kasa kullanıyorum, açıkcası SSD'i yerleştirmek bi çileydi ama yine de en fazla 5 dakika oyalandım, SSD yuvası çok dardı bende kasanın iç haznesine monte ettim.

Alıntıyı görüntüle

Fotoğrafı çekerken farkettim kasanın içi bayağı tozluymuş SSD'nin şekli'de bir garip, Sadece tek bi vidam vardı. pff

SSD'i kullanırken herhangi problemle karşılaşmadım belki'de ilk defa SSD kullandığımdandır tecrübem yok yani.
Yaklaşık 14 Saat Boyunca Bilgisayar Kullandım
Alıntıyı görüntüle

DipNot: CrystalDiskMark(Standart Sürümü) testini gerçekleştirirken Discord'da aramadaydım, ve Görev Yönetici'm bu şekildeydi;

Alıntıyı görüntüle

Crystal
DiskMarkk Sonuçları:

Alıntıyı görüntüle

CrystalDiskİnfo Sonuçları:

Alıntıyı görüntüle

16 Saatlik Deneyimim'de Herhangi Bir Performans Kaybı Yaşamadım Bundan Önce WD Green 500GB 7200RPM kullanıyordum elbette daha hızlı bundan bahsetmeyeceğim bile gerek valorant'ta ajan seçme ekranının direkt gelmesi gerek fortnite'da yapıların hızlı yüklenmesi vs.

@MisakiTaro Bana Hikvision Markasının E100 Model SSD'lerin ''James Donkey'' Marka SSD'ler ile aynı olduğunu, C100 model SSD'lerin ise ''Adata SU630'' model SSD'ler ile aynı olduğunu söylemişti, Es geçmek istemedim.
Ayrıca BX500 ve James Donkey gibi SSD'lerde olan SM2258XT var. Isınma sorunlu bir kontrolcü. olduğunu söylemişti, söylemeden geçmiyim dedim.

Ek Bilgi: Kullandığım İşletim Sistemi ReviOS 1709 S1.0

Disk Detayları;

Alıntıyı görüntüle
hala kullanıyormusunuz durumu nasıl?

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
hala kullanıyormusunuz durumu nasıl?
İki yıl boyunca boşta kaldı ama şuan hala kullanıyorum sistemimi satmak zorunda kaldım arta kalan parçalar ile sistem dizdim vs. performansı oldukça kötü asla stabil değil ama bu fiyat bandında SATA3 SSD'lerde hala 1TB depolamada bu marka fiyat performans oranını koruyor aldığım fiyata nazaran bugünkü fiyatını değerlendirecek olursam ilk aldığımda fark açık ara belliydi ve performanslıydı yani tavsiye ederim.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İki yıl boyunca boşta kaldı ama şuan hala kullanıyorum sistemimi satmak zorunda kaldım arta kalan parçalar ile sistem dizdim vs. performansı oldukça kötü asla stabil değil ama bu fiyat bandında SATA3 SSD'lerde hala 1TB depolamada bu marka fiyat performans oranını koruyor aldığım fiyata nazaran bugünkü fiyatını değerlendirecek olursam ilk aldığımda fark açık ara belliydi ve performanslıydı yani tavsiye ederim.
1 buçuk 2 yıl dayanırmı acaba

Top Bottom