Hikvision ESSD T100I 1024 GB 1400 TL

HIZ NE BUNDA?

2 sene kadar önce 2-3 tane almıştım. 1 tanesi 8-9 ay sonra kendiliğinden bozuldu. Çok özel verilerinizi saklamanızı tavsiye etmem. Ama oyun, film arşivi falan olarak kullanılabilir. 512 GB olanı kullanıyorum. 450 MB/s aktarım hızlarını görebiliyorum.

Hikivision 🤢🤮

2 sene kadar önce 2-3 tane almıştım. 1 tanesi 8-9 ay sonra kendiliğinden bozuldu. Çok özel verilerinizi saklamanızı tavsiye etmem. Ama oyun, film arşivi falan olarak kullanılabilir. 512 GB olanı kullanıyorum. 450 MB/s aktarım hızlarını görebiliyorum.
Tasinabilir hdd ile ayni isi mi görüyor bu? Nisan dugun fotosu arşivlemek icin falan

Tam aradığım ürün alıyorum şimdi sağolun.

(Yorumlar korkuttu vazgeçtim)

Son düzenleme:
Önemli verilerinizin her zaman ikinci bir yedeği olsun. Bu cihazların hiç biri önemli veriler için güvenilir değildir. Evet yedeğin yedeği olacak önemli veriler için.

980 Pro bile olsa bozulunca geri dönüşü olmadığından SSD'de önemli veri tutmak zaten saçma. Mutlaka HDD olması lazım ki bozulsa bile kurtarılabilsin. Bu fiyata bedava, 512gb'sini 1 sene kullandım, ortalama 350mb/s hız sunuyordu ki bu da 7200RPM bir HDD'nin tam 2 katı. Bence tatminkâr bir ürün.

Fiyat Bedava. Dahili Sata ve m2 SSD den çok ucuz. Hatta Harici HDD den bile ucuz :) Ki Hikvision'ı küçümsemeyin. Piyasadaki çoğu SSD den 10 kat iyidir. Bu fiyata HI-Level bile alamazken :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,942
Üyeler
173,747
Son üye
denizyüce
Geri