- Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan oynuyorum PC değil Xioami Redmi Note 7PC sistemin ne ?
Telefondan oynuyorum PC değil Xioami Redmi Note 7PC sistemin ne ?
telefon oyunları hakkında pek bir bilgim yok kusura bakmaTelefondan oynuyorum PC değil Xioami Redmi Note 7
Biz de pubg mobileden bıktıkHer oyunda hep hile var rütbe düşmekten bıktım öyle değilmi?Hileden kurtuluş yok bence hile tam gaz artıyor devam ediyor.
İD ver seri.Telefondan oynuyorum
Beni de sanki böyle gecikme var gibi görünüyor adamlar atlaya atlaya gidiyordu hileci sonra öldüm hemenBirisi de kafamı çıkardığım gibi bomba ile öldürmüştü.
Bide benim pingim yok(olmasın diye veridmden yiyom.)adam ışınlanıyor.Ama hile değil öldürdüm.Beni de sanki böyle gecikme var gibi görünüyor adamlar atlaya atlaya gidiyordu hileci sonra öldüm hemen
Sen ver.İD ver seri.
Pubg Mobile Lite a hiç bulaşma orada daha çok var.Bencede PUBG Mobile lite oynayacam zaten ping artırma hilesi var herkes uçakta kalıyor
Şu kanalın hiç bişiyini izleme.Bencede PUBG Mobile lite oynayacam zaten ping artırma hilesi var herkes uçakta kalıyor
TmmPUBG Mobile Lite a hiç bulaşma orada daha çok var.
Hiç izlemem 7/24 GTA 5 çekiyor birde Pubg Mobile başka oyun yok hep de aynı şey sıkıcıŞu kanalın hiç bişiyini izleme.
Mobile lıte kanser.ADAM ÖLMÜYÖR.
kanka bir fake hesap aç onu hile yap arkadaşa filan ver oynat bu arada kessinlikle hile kullanmadımHer oyunda hep hile var rütbe düşmekten bıktım öyle değilmi?Hileden kurtuluş yok bence hile tam gaz artıyor devam ediyor.
İstersen kapatabilliyorsun Vanguard'ı ama kapatıncada oyuna giremiyorsun. Aslında güzel bir sistem ama durduk yere sistemi yorabilir başka bir oyun oynarken.valorant hariç onlar iyi bir hile sistemine sahip arka planda çalışıyor hatta