- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bı bakayımPUBG lite hile varmı bılmıyorum ama onu deneyebılırsın
Bı bakayımPUBG lite hile varmı bılmıyorum ama onu deneyebılırsın
telde hile yok zatenBilgisayardan oynamak yerine telefondan oynarsan ciddi manada azalır.
Ben telefonda oynuyorum amatelde hile yok zaten
Bencede Pubg Mobile lite oynayacam zaten ping artırma hilesi var herkes uçakta kalıyorben oynuyordum oyun ortasinda once bi baglanti gitti sonra geldi olmemistim daha sonra rakiple catısma esnasinda tekrar gitti yeniden geldi rakibi vurdum sonra tekrar gitti ve gelmedi oyundan cik gir yaptigimda ise 10 yıl banlanmıstım hile kullanmadan bosver oynama degmez
pubg mobile lite mi ? bosver onuda oynama kanser olursun her silahin hasari nerdeyse esit ve boncuk sıkıyorsun gibi hasari 3 5 arasi her merminindeneme amaci ile girdimde bot bile 35 mermide oluyor scar daBencede PUBG Mobile lite oynayacam zaten ping artırma hilesi var herkes uçakta kalıyor
nasıl ya ben sadece pc de var diye biliyorum onu da bulmuşlar herhaldeBen telefonda oynuyorum ama
Pubg tarzı bı önerebileceğin oyun varmı ozaman fortnite deme 8gb yaklaşık 20 fps zor görüyorPUBG mobile lite mi ? bosver onuda oynama kanser olursun her silahin hasari nerdeyse esit ve boncuk sıkıyorsun gibi hasari 3 5 arasi her merminindeneme amaci ile girdimde bot bile 35 mermide oluyor scar da
Valorant : they called me a madmanbeleş oyun=hile
pc sistemin ne ?PUBG tarzı bı önerebileceğin oyun varmı ozaman fortnite deme 8gb yaklaşık 20 fps zor görüyor
Bende oynayamayacağım galiba çünkü o bile kasar bence bendePugb Mobileyi şu güne kadar oynamadım ve oynamayacağım kafa rahat ...
Valorant : they called me a madman