🔥İndirim Hiper Zoe 3x120mm Rainbow Gaming ATX 600W Kasa 2.319TL

Fanları baya iyi sessiz gibi ama o usblerin aşağıda olması kötü bence. Benim attığım videodaki ve Reymeyc Heliosla aynı tasarım demek ki Elba biraz daha büyükmüş gördüğüm kadarıyla Hiperden iyi olduğu çok belli
kasa sattım ki şuan elimde değil ama güzel kasa. kart puan vs olduğunda hb tekrar alacam.
ama dur video atabilirim. 1dk fanları çalıştırmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekledim. bak

Fanları baya iyi sessiz gibi ama o usblerin aşağıda olması kötü bence. Benim attığım videodaki ve Reymeyc Heliosla aynı tasarım demek ki Elba biraz daha büyükmüş gördüğüm kadarıyla Hiperden iyi olduğu çok belli
fan videosu ekledim bak onuda çekmişim :D kasa da eksik yok bana göre
üstte toz filtre var, önde yok normal. psu altında ise yine toz filtre yok
yan taraf temperli cam. plastik değil. psu bölümü ise full mesh acayip beğenmiştim.
fan ışık değiştirme için ekstra kablo çıkıyor. reset sw bağlamak için.

fan videosu ekledim bak onuda çekmişim :D kasa da eksik yok bana göre
üstte toz filtre var, önde yok normal. psu altında ise yine toz filtre yok
yan taraf temperli cam. plastik değil. psu bölümü ise full mesh acayip beğenmiştim.
fan ışık değiştirme için ekstra kablo çıkıyor. reset sw bağlamak için.
Çok iyiymiş bundan sonra kasa lazım olursa ilk durak bu umarım yakında lazım olur :D

Ekler

• Screenshot_2025-07-03-22-24-34-328_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    Screenshot_2025-07-03-22-24-34-328_com.amazon.mShop.android.shopping.webp
    79.5 KB · Hit: 28
600w almak iyi. Amazonda şu kasa ara ara 2500 bandına düşüyor. Acelen yoksa bir şansını deneyebilirsin.
bu kasa rezalet vermem buna millet iki çekmede büküldügünü söylüyor ayrıca psuya ihtiyacım yok

bu kasa rezalet vermem buna millet iki çekmede büküldügünü söylüyor ayrıca psuya ihtiyacım yok
Kasayı kendim kullanıyorum. 5 binlik kasalarla mı kiyasliyorsunuz anlamıyorum. Hiper Zoe den bir tik daha iyi ama. USB girişleri falan. 1 tik ama

kasa sattım ki şuan elimde değil ama güzel kasa. kart puan vs olduğunda hb tekrar alacam.
ama dur video atabilirim. 1dk fanları çalıştırmıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekledim. bak
tavsiye edermisin sac kalitesi nasıl

tavsiye edermisin sac kalitesi nasıl
Tavsiye ederim saç normal ne kalın ne ince
Kasa ve PSU alacaksan trendyolda vento vg07f 650w PSU kasa öneririm kazı kazan kuponla 2300 2200 denk getirebilirsiniz

Geri