Neler Yeni

Hırsızlık Vakası Bir Şey Olurmu

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Bügün DR dan arkadaş çantasına 580 TL değerinde Kitaplar koydu ben de yanında olduğum için yakalandık arka tarafa aldılar kimlik fotokopisi çektiler bizi güvenliğe verdiler allahtan güvenlik kral çıktı bizle iyi konuştu biz de dürüst gibi söyledik ama polis felan gelmedi müdür fotomuzu çekti ben güvenlikten çıkarken bir şey olurmu dedim olmaz dedi eyvallah abi sagol diyerek çıktık bu arada 580 TL bizden ücreti aldılar .Sizce bir şey olurmu yaşlar 16
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar çok pişman olduk aileme haber vermediler ama dava açarlarmı nolur bilgilendirin uyuyamadım

Bügün DR dan arkadaş çantasına 580 TL değerinde Kitaplar koydu ben de yanında olduğum için yakalandık arka tarafa aldılar kimlik fotokopisi çektiler bizi güvenliğe verdiler allahtan güvenlik kral çıktı bizle iyi konuştu biz de dürüst gibi söyledik ama polis felan gelmedi müdür fotomuzu çekti ben güvenlikten çıkarken bir şey olurmu dedim olmaz dedi eyvallah abi sagol diyerek çıktık bu arada 580 TL bizden ücreti aldılar .Sizce bir şey olurmu yaşlar 16
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar çok pişman olduk aileme haber vermediler ama dava açarlarmı nolur bilgilendirin uyuyamadım
Bir şey olmaz ama bir daha olmasın :mad:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,475
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Son düzenleme:

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Umarım arkadaşına dava açarlar. Böyle şeylerin cezasız bırakılmaması lazım.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bütün ümidin Türk Gençliğindedir.
Türk Gençliği:

Parasını verdiğiniz için dava açamazlar.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Adama bak kitap çalmaya yelteniyor bir de gelip burada bunu anlatıyor nasıl bir rahatlık nasıl bir yüzsüzlük lan bu olum kimsin lan sen

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,469
İsim
Hakan
Artık Açılmaz Lakin Keşke Başınız Belaya Girseydi De Cezanızı Tam Olarak Alsaydınız, Hırsızlık Hafif Değil Yüz Kızartıcı Bir Suç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,353
Üyeler
169,562
Son üye
karakiseii
Top Bottom