Kerem_Aydn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Kerem Aydın
Arkadaşlar öncelikle herkeslere iyi akşamlar dilerim. Hepimizin gördüğü gibi paramızın her geçen gün değeri kayboluyor ve bunu aşmanın yollarından biri crypto veya yatırım hisse senedi almak , öncelikle her yorumu okuyup düşüncelerimi sizlerle paylaşıcağım.. Ben kripto yerine hisse senedi alıyorum ve bu çıkmışta olup veya çıkacak hisselerin isimlerimi çeşitli uyg. kanal sahipleri söylüyorlar (twitt. telegram) gibi.. Bu hisseleri grafiğini okumayı bilmediğim için bu çeşit uyg.lardan hisse isimleri alıyorum ve paramı o hisseleri yatırıyorum.. Çoğu tavan yaptıktan sonra hisse adını paylaşıp biz söyledik diyorlar ve bu şüphe uyandırıcı.. Sizlerinde baktığınız taban kısımdan bu.. şu.. hisse çıkıcak diyen birini tanıyormusunuz? Eğer tanıyorsanız benimlede paylaşabilirmisiniz whatsap, telegram veya twitter da güvenilir bilgi kirliliği yapmayan düz olan şu hisse çıkıcak diyebilen biri varsa her gruba gelebilirim şimdiden bu mesajı okuduğunuz için teşekkür edip tekrardan iyi akşamlar dilerim...