Neler Yeni

Hitler iyi bir lider miydi ?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Melek gibiydi. Hitler biraz daha yaşasa şimdi cennette olabilirdik...

Borçlarını ödemek için Mark bastırırsın...
ama 1 Dolar = 192 Milyon Mark Olur

Phenoma

80+ Silver
Hitler çok güçlü bir liderdi. Kitle kontrolünü çok iyi yapıyordu ama sinirlerine hakim olamadığı için savaşın ne olacağı daha 1941 kışında belli olmuştu. Biraz daha gerçekçi olursak da Stalingrad da anlaşıldı savaşın nasıl sona ereceği.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,092
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik
Hitler gerçek bir savaş dahisiydi orası ayrı ama aynı zamanda alçak düzenbaz anarşist faşist çıkarcı bi pislikti

En İyi Cevap
1
Hitler çok iyi bir liderdi fakat acımasızdı faşistti

Phenoma

80+ Silver
Hitler gerçek bir savaş dahisiydi orası ayrı ama aynı zamanda alçak düzenbaz anarşist faşist çıkarcı bi pislikti
Aslında savaş stratejisi olarak da çok hatalıydı. Yanında Erwin Rommel, Heinz Guderian, Hermann Göring, Gerd, Dönitz, Von Kluge olmasa pek çok şeyi başaramazdı. En başında da Mussolini Operasyonu gelir

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
belki çok iyi bir lider olamayabilirdi ama çok iyi bir konuşmacı ve siyasetciydi

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Bence iyi bir lider değil de baskın biriydi ve kendi doğruları için her şeyi yapan biriydi. Güzel ya da kotü bunu soylemek bana düşmez ama ciddi anlamda iyi işler yaptığını düşünüyorum. Diğer meselelere gelirsek insan canının bir kıymeti yoktu ve çok fazla insanın olümüne sebep oldu. (siviller için konuşuyorum) Şu kaynakları saçma sapan büyük silahlara harcamasa ve savaşta gozü donmeseydi tarihteki büyük liderler arasında adını yazdırırdı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Zekası vardı ama komutanlar çok kötüydü. Sen iyi yönetici ol ama emrindekilere, nüfuz edemezsen önemli savaşta çökersin.

Tomarla insan öldürmesi hakkında bir şey düşünmüyorum.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
hitler kitle kontrolü iyi olan fakat güç zehirlenmesi olmuş saldırgan bir faşit liderdi

Top Bottom