Hitler iyi bir lider miydi ?

Melek gibiydi. Hitler biraz daha yaşasa şimdi cennette olabilirdik...

Borçlarını ödemek için Mark bastırırsın...
ama 1 Dolar = 192 Milyon Mark Olur

Hitler çok güçlü bir liderdi. Kitle kontrolünü çok iyi yapıyordu ama sinirlerine hakim olamadığı için savaşın ne olacağı daha 1941 kışında belli olmuştu. Biraz daha gerçekçi olursak da Stalingrad da anlaşıldı savaşın nasıl sona ereceği.

Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik
Hitler gerçek bir savaş dahisiydi orası ayrı ama aynı zamanda alçak düzenbaz anarşist faşist çıkarcı bi pislikti

Hitler çok iyi bir liderdi fakat acımasızdı faşistti

Hitler gerçek bir savaş dahisiydi orası ayrı ama aynı zamanda alçak düzenbaz anarşist faşist çıkarcı bi pislikti
Aslında savaş stratejisi olarak da çok hatalıydı. Yanında Erwin Rommel, Heinz Guderian, Hermann Göring, Gerd, Dönitz, Von Kluge olmasa pek çok şeyi başaramazdı. En başında da Mussolini Operasyonu gelir

Bu aralar hitler dikkatimi çekiyor (sadece merak ediyorum içimde bi sevgi yok) sizlerinde görüşünü merak ettim bence küçük stratejik hatalar yapmasaydı çoğumuz alman olarak yaşıyo olabilirdik
belki çok iyi bir lider olamayabilirdi ama çok iyi bir konuşmacı ve siyasetciydi

Bence iyi bir lider değil de baskın biriydi ve kendi doğruları için her şeyi yapan biriydi. Güzel ya da kotü bunu soylemek bana düşmez ama ciddi anlamda iyi işler yaptığını düşünüyorum. Diğer meselelere gelirsek insan canının bir kıymeti yoktu ve çok fazla insanın olümüne sebep oldu. (siviller için konuşuyorum) Şu kaynakları saçma sapan büyük silahlara harcamasa ve savaşta gozü donmeseydi tarihteki büyük liderler arasında adını yazdırırdı.

Zekası vardı ama komutanlar çok kötüydü. Sen iyi yönetici ol ama emrindekilere, nüfuz edemezsen önemli savaşta çökersin.

Tomarla insan öldürmesi hakkında bir şey düşünmüyorum.

hitler kitle kontrolü iyi olan fakat güç zehirlenmesi olmuş saldırgan bir faşit liderdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,114
Üyeler
183,526
Son üye
doresondesu
Geri