Senin zevkinden dolayı. HITMAN 3 daha renkli bir oyun ama hitman absolution daha karanlık daha gerici bi renk şemasına sahip.Hitman absoulation eski bir oyun ama bütün ayarlar ultrada msaa 8xde hitman 3den daha iyi oluyor sizce neden ?
Grafik kaliteside bana daha hoş geldi bide msaa 8x yapınca işlemci ve ekran kartı daha çok ısınıyor normalmi ?Senin zevkinden dolayı. HITMAN 3 daha renkli bir oyun ama hitman absolution daha karanlık daha gerici bi renk şemasına sahip.
Sistemleri çok zorlayan bir ayar Msaa ondan.Grafik kaliteside bana daha hoş geldi bide msaa 8x yapınca işlemci ve ekran kartı daha çok ısınıyor normalmi ?
Kenar yumuşatma seviyorsun demek ki , DLSS çok seversin sen MSAA 8X den daha iyi kenar yumuşatma yapıyor.Hitman absoulation eski bir oyun ama bütün ayarlar ultrada msaa 8xde hitman 3den daha iyi oluyor sizce neden ?
Adamın yüzündeki damarlar falan mükemmel detay bunlarHitman Absolution bir gönül projesiydi. O yüzden benim en sevdiğim bazen açıp 1 - 2 bölüm atayım derken akşama bitirmiş olarak kalktığım bir oyundu. Grafiklerinden daha çok fizik motoru çok sağlam geliyor bana. Hitman 1-2-3 te ölenler hemen balon oluyor lastik gibi uzuvla saçmalıyor ama absolutionda karakterlerinin bir fizik ağırlığı var.