Hemen çat diye arttırma kademeli olarak arttır
Pardon amdnin sistemi otomatikmiş muhtemelen bir şey olmaz ama korkuyorsanız afterburner gibi yazılımlar ile yapınbu sistem otomatik artırmıyor mu
Otomatik hız aşırtmayı seçerseniz çökme olmaz muhtemelen.
forza 4 ü en extrem ayarlarda yani herşeyi fulleyince 60 civarı fps alıyorum 70 75 olsa benim için kafi olurOtomatik hız aşırtmayı seçerseniz çökme olmaz muhtemelen.
Ama performansa hiç etkisi olmaz ,çok az o.c yapıyor otoda.
heaa tamam ozamanboşuna yapmış olursun bende 580 var etkisinden çok çökme kapanma oluyor saçma bir yer
70 75 olur mu sence dostum 60 dan bence 3 fps bile arttırmazforza 4 ü en extrem ayarlarda yani herşeyi fulleyince 60 civarı fps alıyorum 70 75 olsa benim için kafi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
heaa tamam ozaman
Naptın hocam işlemciye o.c yapmıyorsun artmaz okadar muhtemelen.forza 4 ü en extrem ayarlarda yani herşeyi fulleyince 60 civarı fps alıyorum 70 75 olsa benim için kafi olur
heaa tamam ozaman
peki elle güze bi oc yapsam ne kadar artar70 75 olur mu sence dostum 60 dan bence 3 fps bile arttırmaz
ekran kartına bakan bi oyun forza işlemciye bakmıyor kiNaptın hocam işlemciye o.c yapmıyorsun artmaz okadar muhtemelen.
60 tan 70-75 e çıkmaz.forza 4 ü en extrem ayarlarda yani herşeyi fulleyince 60 civarı fps alıyorum 70 75 olsa benim için kafi olur
heaa tamam ozaman
forzayı 230 saatten fazla oynadım artık anlıyabiliyorum neylerin ne kadar değiştirdiğini60 tan 70-75 e çıkmaz.
Otoda 60 tan 61 e çıkar belki. Elle kendiniz yapasanızda muhtemelen max 65-66 ya çıkar.
Bu arada bende fh4 oynuyorum, extreme ayarlarla high ayarlar arasında bi fark göremedim.Daha fazla fps istiyorsanız sizde high veya ultra ayarlarda oynayım bence