Neler Yeni

hız değerlerim düşük yardımcı olur musunuz yükselme şansı var mı ?

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Başlıksız-3jpg.jpg
Başlıksız-5.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde modem yanında da 90larda bir hız alıyordum şimdi modem yanında salonda aldığım hızı alıyorum 70 mbps alıyorum modem yanında salonda 30 mbps civarı oluyor 5 ghz çekmiyor eskiden 3 diş çeken yerde

Başlıksız-3jpg.jpg
Başlıksız-5.jpg

normalde modem yanında da 90larda bir hız alıyordum şimdi modem yanında salonda aldığım hızı alıyorum 70 mbps alıyorum modem yanında salonda 30 mbps civarı oluyor 5 ghz çekmiyor eskiden 3 diş çeken yerde
yardımcı olacak kimse yokmu dostlar

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
1- İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak arayüze erişim sağlanır,
2- Arayüze giriş yaparken istenilen kullanıcı adı “admin”dir. Modeminizi Türk Telekom’un kampanyası ile aldıysanız web arayüzündeki şifre bölümüne” ttnet” veya “turktelekom” yazarak, Göknet firmasından aldıysanız "goknet" yazarak giriş yapabilirsiniz. Modemi farklı servis sağlayıcı firmadan aldıysanız giriş şifresi olarak “1234” yazabilirsiniz.
3- Ağ Ayarları > Kablosuz menüsü içerisinde Kablosuz Ağ Kurulumu bölümünde yer alan Kanal seçeneğini 1 ile 11 arasında herhangi bir kanalı seçip uygulayınız.
spdestek.zyxel.com.tr

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1- İnternet tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak arayüze erişim sağlanır,
2- Arayüze giriş yaparken istenilen kullanıcı adı “admin”dir. Modeminizi Türk Telekom’un kampanyası ile aldıysanız web arayüzündeki şifre bölümüne” ttnet” veya “turktelekom” yazarak, Göknet firmasından aldıysanız "goknet" yazarak giriş yapabilirsiniz. Modemi farklı servis sağlayıcı firmadan aldıysanız giriş şifresi olarak “1234” yazabilirsiniz.
3- Ağ Ayarları > Kablosuz menüsü içerisinde Kablosuz Ağ Kurulumu bölümünde yer alan Kanal seçeneğini 1 ile 11 arasında herhangi bir kanalı seçip uygulayınız.
spdestek.zyxel.com.tr
lan setup yazıyor

IP Adresi192. 168. . 1 Alt Ağ Maskesi255. 255. 255. 0 Birinci DNS... İkinci DNS... Üçüncü DNS... Domain Adı böyle bir şey yazıyor

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
lan setup yazıyor

IP Adresi192. 168. . 1 Alt Ağ Maskesi255. 255. 255. 0 Birinci DNS... İkinci DNS... Üçüncü DNS... Domain Adı böyle bir şey yazıyor
İsterseniz sinyal güçlendirici alabilirsiniz.
(Tabii isterseniz)

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
İsterseniz sinyal güçlendirici alabilirsiniz.
(Tabii isterseniz)
Ya aslında 3 4 gün önce çok iyiydi teknik servis geldi ping sorunu için arayüzden bir şeyler yaptı normalde çeken yerde çekmediği için müşteri temsilcisini aradım reset attırdı sonra bu yavaşlık olmaya başladı

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ya aslında 3 4 gün önce çok iyiydi teknik servis geldi ping sorunu için arayüzden bir şeyler yaptı normalde çeken yerde çekmediği için müşteri temsilcisini aradım reset attırdı sonra bu yavaşlık olmaya başladı
Ceken yerde çekmediğini söylemek için aradın ve daha az mı çekmeye başladı?
Tekrar ara dostum durumu ilet.

Zaten her bir soruna reset arıyolar

Arıyorlar--> atıyorlar

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ceken yerde çekmediğini söylemek için aradın ve daha az mı çekmeye başladı?
Tekrar ara dostum durumu ilet.

Zaten her bir soruna reset arıyolar

Arıyorlar--> atıyorlar
knk ondan sonra çok aradım sinyal dalgalanması dediler zaten vardı o 2 aydır kullanıyorum 2 aydır vardı diyorum arıza kaydı oluşturuyorlar sürekli gelip bakıyorlar sonnuç yok en son aradığımda işlem detaylarını öğrenelim dediğimde sorun yok diyerek gittiklerini öğrendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,575
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom