altyapılar farklı hocam kablodan denediniz değil miturktelekoma geçene kadar alıyordum ama geçtim hız ölçümü yaptım 74 kalıyor
Bağladıkları gri iç tesisatlar bazen çok dandik oluyor ve hızı düşürüyor ya da bağlantısını sağlam yapamıyorlar modeme gelen kabloda ki ek sağlam mı hocamKablodan deniyorum daha önceden turknet 100 94 netspeed 100 94 turktelekom 100 74
ne modeme dokundu ne kabloya geldi modem ara yüzüne girdi internet turktelekomdan verilen kullanıcı adı şifre girdi internet geldi gittiBağladıkları gri iç tesisatlar bazen çok dandik oluyor ve hızı düşürüyor ya da bağlantısını sağlam yapamıyorlar modeme gelen kabloda ki ek sağlam mı hocam
hattın dslam kilidine takılmış. ekibin numarası varsa wp üzerinden hizmet numaranla birlikte dslam kilidinin kaldırılmasını rica et. ekibin numarası yoksa mh arayıp dslam kilidinin kaldırılması istiyorum demelisin.ne modeme dokundu ne kabloya geldi modem ara yüzüne girdi internet turktelekomdan verilen kullanıcı adı şifre girdi internet geldi gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.