Neler Yeni

Hızlı Şarj Adaptörü Önerisi

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Bütçe
500
Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 67w hızlı şarj destekliyor. Orijinal Xiaomi 67w adaptör bulamadığım için adaptör ve kablo önerisine ihtiyacım var (internet üzerinde kesin orijinal Xiaomi 67w şarj satan yer varsa önerebilirsiniz).

İlla 67w olması şart değil. Bu hıza yakın da olabilir.

Ben aşağıdaki Spigen 65w adaptörü almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir adaptör varsa önermenizi istiyorum. Ve Spigen 65w adaptör için kablo önerisi istiyorum. Kendi kablosunu mu alsam farklı bir markanınkini mi alsam bilemedim.

Bütçe: 500TL civarı

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Spigen 65W USB-C 2 Port Adaptör Şarj Isısını Düşürür GaN Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2007 White - ACH02693 Amazon.com.tr

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Telefonum Redmi Note 12 Pro 5G. 67w hızlı şarj destekliyor. Orijinal Xiaomi 67w adaptör bulamadığım için adaptör ve kablo önerisine ihtiyacım var (internet üzerinde kesin orijinal Xiaomi 67w şarj satan yer varsa önerebilirsiniz).

İlla 67w olması şart değil. Bu hıza yakın da olabilir.

Ben aşağıdaki Spigen 65w adaptörü almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi bir adaptör varsa önermenizi istiyorum. Ve Spigen 65w adaptör için kablo önerisi istiyorum. Kendi kablosunu mu alsam farklı bir markanınkini mi alsam bilemedim.

Bütçe: 500TL civarı

Prime Üyeleri için günün fırsatı: Spigen 65W USB-C 2 Port Adaptör Şarj Isısını Düşürür GaN Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2007 White - ACH02693 Amazon.com.tr
adaptör 67w kablo eğer onu almıyosa tam gücünü veremez yani en iysi orj. kabloyu beklemeniz

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adaptör 67w kablo eğer onu almıyosa tam gücünü veremez yani en iysi orj. kabloyu beklemeniz
Evde sağlam şarj aleti yok. Telefou zar zor şarj ediyorum. Orijinal şarjını hiçbir yerde bulamadım. Mecbur farklı bir marka almam gerekiyor.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Evde sağlam şarj aleti yok. Telefou zar zor şarj ediyorum. Orijinal şarjını hiçbir yerde bulamadım. Mecbur farklı bir marka almam gerekiyor.
internetten baktınızmı ?

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
Kendi sitesinde stok yok. Diğer sitelerde de orijinalliği şüpheli ürünler var.
trendyol hepsiburada gibi siteler güvenilirdir satıcıyla iletisime gecip alabilirsiniz

guest_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
trendyol hepsiburada gibi siteler güvenilirdir satıcıyla iletisime gecip alabilirsiniz
Aynı satıcının ürününe yorumlarda bazıları orijinal demiş bazılarıysa sahte/yan sanayi demiş. Satıcısı Trendyol, Hepsiburada veya Amazon olan ürün bulabilsem güvenle alırdım. Fakat yok. Diğer satıcılara da güvenmiyorum. Telefoncunun telefonun yanında verdiği adaptörde başta 67w şarj ediyordu. 70-90dk arasında dolduruyordu. 1 ay geçtikten sonra 67w yapmasına rağmen 130dk da doldurmaya başladı. Haliyle pek güvenemiyorum diğer satıcılara.

grasdiyas

80+ Silver
67w batarya ömründen hızlı yiyor ve pek güvenli olduğunu sanmıyorum

Top Bottom