Windows XP Aşığıyım
80+ Silver
37 ne alaka hocam neden 440 450 değilDurgod ise 437 TL den satıyorum
37 ne alaka hocam neden 440 450 değilDurgod ise 437 TL den satıyorum
farketmez benım acelem yok piyasa durulacak nasılsa.dediğim gibi en kötü zaten kendim kullanırım kaliteli ürünler.etmiyor satamazsın satabileceğin fiyat 500-450 450 ye 2 ilan var hala alınmadı
hocam bu para ödemesiz nasıl bekletiyoruz bir yardımcı olur musunuz?315 + 300 TL'den sattım ben ürünleri fazlasında gözüm yok kaldı durgod klavye onuda satarsam bitti ürünüm
Hocam kartınızı hesaba kaydedin, kartınızda bakiye yoksa veya sanal kart kullanıyorsanız alışveriş limitini 0 yapın, o şekilde ödeme gerçekleşmez ama sipariş gerçekleşir ve 48 saat süresi olur 48 saat içerisinde ödeme şeklini güncellemeniz gerekir.hocam bu para ödemesiz nasıl bekletiyoruz bir yardımcı olur musunuz?
anladım içi boş banka kartı da olsa olur o zamanHocam kartınızı hesaba kaydedin, kartınızda bakiye yoksa veya sanal kart kullanıyorsanız alışveriş limitini 0 yapın, o şekilde ödeme gerçekleşmez ama sipariş gerçekleşir ve 48 saat süresi olur 48 saat içerisinde ödeme şeklini güncellemeniz gerekir.
içi boş daha iyi istediğin zaman ödüyorsun ben öyle yapıyorum (maks 24 veya 48 saat kullandığınız karta göre değişir papara direkt iptal ediyor mesela)anladım içi boş banka kartı da olsa olur o zaman
Acele etmeyin yılbaşından sonra 1000'e satarsınız.etmiyor satamazsın satabileceğin fiyat 500-450 450 ye 2 ilan var hala alınmadı