ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
İyi uykular hocam o7Klavye kovalamaktan uyuyamadım hala benden bu kadar kalanlara başarılar
İyi uykular hocam o7Klavye kovalamaktan uyuyamadım hala benden bu kadar kalanlara başarılar
16 klavyeyle başlayan macerayı yarı yarıya iptalle 8de bıraktık hala stok gelebilir haberiniz olsun K310 Tam Boy ve Mizar MZ60ları bekleyinİyi uykular hocam o7
Link varmi kanka f5 leyim durmadan16 klavyeyle başlayan macerayı yarı yarıya iptalle 8de bıraktık hala stok gelebilir haberiniz olsun K310 Tam Boy ve Mizar MZ60ları bekleyin
1 tane alamayan ben siz bordoberelisiniz galiba16 klavyeyle başlayan macerayı yarı yarıya iptalle 8de bıraktık hala stok gelebilir haberiniz olsun K310 Tam Boy ve Mizar MZ60ları bekleyin
Reis ilk mesajdakilerde var Mizar MZ60 blue bir de K310 Tam BoyYaw bitane bile alamadık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link varmi kanka f5 leyim durmadan
Zamanını iyi tutturduk reis sabah ilk gördük konuya yazılmadan1 tane alamayan ben siz bordoberelisiniz galiba
Hepsi farklı ürün değil bak istersen2 tane aynı üründen alırsan ticari sayılmıyor 3 tane aynı ürün alırsan ticari sayılşıyor gelmemesi çok normal 7 tane alan arkadaş hepsini farklı ürün aldı.
ona da şükret kanka alamayan var .dbi türlü turgut klavye tutturamadım hep mirza
bende turgut rgb olanı kovalıyorumbi türlü turgut klavye tutturamadım hep mirza