öyle 2 tane aldım zatenKnk 109dan geliyor ya onlara bak 109 olanı 2 tane yapıştırıyorsun 60 TL kargo parası sıfırlanıyoe ben 250 küsüre aldım mizarları 2 tane
öyle 2 tane aldım zatenKnk 109dan geliyor ya onlara bak 109 olanı 2 tane yapıştırıyorsun 60 TL kargo parası sıfırlanıyoe ben 250 küsüre aldım mizarları 2 tane
Auto redresh plus kur ayarla ses veriyor yazı kaybolunca kurcala birazhocam stok gelince bildirim atan eklenti fln bişeler yokmu yav
Bana daha gelecek gibi gelmiyor ya neyse gelir umarim benim gönlümde de var bir VenüsSaat 12 ye kadar f5 geldi geldi gelmedi ben pes ediyorum
hocam listede satın alma seçeneklerini gör yazısı kalkıyormu stok gelince ?Auto redresh plus kur ayarla ses veriyor yazı kaybolunca kurcala biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Refresh
Listeye bakma hocam, ürünlere tek tek bak ve eu gamingten bakhocam listede satın alma seçeneklerini gör yazısı kalkıyormu stok gelince ?
Adamın stoğunda fazla kalmıştır elden çıksın diye kelepir fiyata satıyordur ksdhjgSizce bu satıcının (EU Gaming) amacı nedir? ne kadar bu şekilde devam ediyorlar ve neyi amaçlıyorlar 4 euroya cherry mx klavye satarak?
hocam eu gaming satıcı linki varmı ?Listeye bakma hocam, ürünlere tek tek bak ve eu gamingten bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eu Gaming Mağaza Linkihocam eu gaming satıcı linki varmı ?