Hocam 2 tane alsam gümrük de problem çıkmaz heraldeelde 0
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşünsene aç gözlülük yapıp 5 klavye 5 mouse alıyorsun gümrükten geri dönüyor
hocam napalım 200 sayfa mesaj mı okuyalım bu mantıkla her kullanıcı sözleşmemiz de okumamız lazımKonu 200 sayfa olmamış gibi yeni gelenlerin sorularıyla uzaya çıkacağız...
evet300 tane stok var diyorlar 3 tane akrabası alıyor diyen arkadaş. yanımda iki farklı arkadaşım sistemi satın aldı site yoğunluktan sürekli çöktü bekleyip sabırla aldılar alan herkese hayırlı olsun belki sen boş yere alıp fazla fiyata satanlara kızgınsındır ama lakin onlara yapacak bir şey yok kimse bilemez adamın alıp satacağını keşke hep ihtiyacı olanlar alsa ama şans işte
Tahmin genel olanı söylüyorum geçen haftaki indirimlerde de genelde o saatlerde olduKesin mi?
Bu konunun burayla alakasını çözemedim300 tane stok var diyorlar 3 tane akrabası alıyor diyen arkadaş. yanımda iki farklı arkadaşım sistemi satın aldı site yoğunluktan sürekli çöktü bekleyip sabırla aldılar alan herkese hayırlı olsun belki sen boş yere alıp fazla fiyata satanlara kızgınsındır ama lakin onlara yapacak bir şey yok kimse bilemez adamın alıp satacağını keşke hep ihtiyacı olanlar alsa ama şans işte
Hocam sizce klavyeler nasıl? Alınır mı?
100 tl ye yazı yazması yeterli benim içinHocam sizce klavyeler nasıl? Alınır mı?