İsmail Doğan
80+
Refresh botunun sayfa takip kısmını nasıl ayarladınız?
Al bence müşteri çıkarDeğerli dostlar son kez yorumunuza ihtiyacım var elimde sadece bu kaldı bunun ödemesini yapmam için bugün 11'e kadar vaktim var hala alan olmadı sizce iptalmi edeyim yoksa ödemesini yapıp alayimmi yorumlarınızı bekliyorum.
Durgod Taurus K310 Tam Boy Mekanik Oyun Klavyesi - 105 Tuş - Çift Çekim PBT - USB Tip C - Almanca Düzen (Kiraz Kahverengi, Gri)
Alıntıyı görüntüle
@Abdullah Hacıgül KOŞŞŞŞŞŞ KEYCAP GELMİŞKeycaps stoğu geldi.
Dostum kaç defa yorum isteyeceksin? Yeterince cevap verildi diye düşünüyorum. İlla birinin almasını mı istiyorsun anlamadım.Değerli dostlar son kez yorumunuza ihtiyacım var elimde sadece bu kaldı bunun ödemesini yapmam için bugün 11'e kadar vaktim var hala alan olmadı sizce iptalmi edeyim yoksa ödemesini yapıp alayimmi yorumlarınızı bekliyorum.
Durgod Taurus K310 Tam Boy Mekanik Oyun Klavyesi - 105 Tuş - Çift Çekim PBT - USB Tip C - Almanca Düzen (Kiraz Kahverengi, Gri)
Alıntıyı görüntüle
kanka eğer almayacaksan iletişime geçelim benim için alabilirsen ücretini de göndereyimDeğerli dostlar son kez yorumunuza ihtiyacım var elimde sadece bu kaldı bunun ödemesini yapmam için bugün 11'e kadar vaktim var hala alan olmadı sizce iptalmi edeyim yoksa ödemesini yapıp alayimmi yorumlarınızı bekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Çıkmaz ise bir tık sorun olacak bana riske girmekte istemiyorum bilemedim ya kararsizimAl bence müşteri çıkar
Dostum yanlış anlama belki isteyen olur bu klavyeyi vs diye son kez yazdım ayrıca bukadar celalenme herkes birşeyleri tekrar sorabilir ayıp birseymi var?Dostum kaç defa yorum isteyeceksin? Yeterince cevap verildi diye düşünüyorum. İlla birinin almasını mı istiyorsun anlamadım.
Baya iyi ha mor keycap hep hayalini kurardım@Abdullah Hacıgül KOŞŞŞŞŞŞ KEYCAP GELMİŞ
Kaça satıyorsun reis? Lazım banaDostum yanlış anlama belki isteyen olur bu klavyeyi vs diye son kez yazdım ayrıca bukadar celalenme herkes birşeyleri tekrar sorabilir ayıp birseymi var?
Elimizde bu var abi şimdilik.Baya iyi ha mor keycap hep hayalini kurardım
Arkadaşlık isteğini kabul et tamamdır.bro sen beni discorddan ekler misin davet bozuk Eld#5554