Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değerli dostlar son kez yorumunuza ihtiyacım var elimde sadece bu kaldı bunun ödemesini yapmam için bugün 11'e kadar vaktim var hala alan olmadı sizce iptalmi edeyim yoksa ödemesini yapıp alayimmi yorumlarınızı bekliyorum.

Durgod Taurus K310 Tam Boy Mekanik Oyun Klavyesi - 105 Tuş - Çift Çekim PBT - USB Tip C - Almanca Düzen (Kiraz Kahverengi, Gri)​

Alıntıyı görüntüle
Al bence müşteri çıkar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Değerli dostlar son kez yorumunuza ihtiyacım var elimde sadece bu kaldı bunun ödemesini yapmam için bugün 11'e kadar vaktim var hala alan olmadı sizce iptalmi edeyim yoksa ödemesini yapıp alayimmi yorumlarınızı bekliyorum.

Durgod Taurus K310 Tam Boy Mekanik Oyun Klavyesi - 105 Tuş - Çift Çekim PBT - USB Tip C - Almanca Düzen (Kiraz Kahverengi, Gri)​

Alıntıyı görüntüle
Dostum kaç defa yorum isteyeceksin? Yeterince cevap verildi diye düşünüyorum. İlla birinin almasını mı istiyorsun anlamadım.

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mert kaan benek

Alıntıyı görüntüle
kanka eğer almayacaksan iletişime geçelim benim için alabilirsen ücretini de göndereyim

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
keycaps alınır mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR