sessi fulledim uyuyorum o zaman alarm çalınca uyanırımsabaha karşı 6 da bile gelebilir
sessi fulledim uyuyorum o zaman alarm çalınca uyanırımsabaha karşı 6 da bile gelebilir
Knk sen uykulu uykulu kalkacan da ''aman aman nereye geldik'' diyecen de... Sen gelene kadar o klavyeyi stokta tutana aşk olsun.sessi fulledim uyuyorum o zaman alarm çalınca uyanırım
Yakında perma yiyeceksinSUNUCUMUZA DAVETLİSİNİZ.Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
f5 atma süresi 0.5 saniyeKnk sen uykulu uykulu kalkacan da ''aman aman nereye geldik'' diyecen de... Sen gelene kadar o klavyeyi stokta tutana aşk olsun.
hocam alarmı nasıl kuruyonuz?sessi fulledim uyuyorum o zaman alarm çalınca uyanırım
Adamlar forumu satıp discord grubu kurmuşlar ayıp vallaYakında perma yiyeceksin
İlk yapan ben değilim benden önce discord açan, yapan insanlar da var, reklam için bir durum yok. Yardımcı olmak amacıyla attım.Yakında perma yiyeceksin
Dostum yanlış anlama belki isteyen olur bu klavyeyi vs diye son kez yazdım ayrıca bukadar celalenme herkes birşeyleri tekrar sorabilir ayıp birseymi vaalacaksan ücret
alarmı anlatabilirs misinf5 atma süresi 0.5 saniye
0.5 saniye sonra alarm çalıyor
2 saniyede yataktan fırla
2.5 saniye geliştirilebilir
Kanka sen db li isen 2.5 saniyede neler olup bitebileceğini bilirsinf5 atma süresi 0.5 saniye
0.5 saniye sonra alarm çalıyor
2 saniyede yataktan fırla
2.5 saniye geliştirilebilir
Yok yeşil uygulamada 800 den satıyorlarBirden fazla ürün alan arkadaşlar, meraken soruyorum, değiş değiş kullanıyor musunuz yoksa başka bir şey mi?
Alarm?alarmı anlatabilirs misin
ben kapıcının çocuğuna vericem 2.yi alırsamBirden fazla ürün alan arkadaşlar, meraken soruyorum, değiş değiş kullanıyor musunuz yoksa başka bir şey mi?