Durup dururken vicdan azabı çektirttin bana şimdi yaa.İhtiyacı olan vardır diye almıyorum arkadaşlar alın. Hayırlı olsun
biter direkt 10 saniy esürüyorKlavye stok gelirse birisi etiketleyebilir mi?
14 ADET LÜTFEN İHTİYACINIZ KADAR ALIN HERKES YARARLANSINHK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu mousların piyasa fiyatı nedir? 2 tane almak istesen zaten 300 TL yapıyor.
ben öyle yaptım.beyler hızlı almak için bir taktik var mı? kartı kaydetme falan?
Hocam aldıysan h.o güle güle kullan. Ama ihtiyacınız yoksa almayın, ihtiyacı olanlar alsın. Şahsi ricamdır. Bende var ve beyazı da almak istedim ama ihtiyacım yok, ihtiyacı olanlara makbule geçecektir.Durup dururken vicdan azabı çektirttin bana şimdi yaa.
amazon zaten kayıtsız yapmıyor kibeyler hızlı almak için bir taktik var mı? kartı kaydetme falan?
Kaçtı ya 1 tane alacağım 4 saattir bekliyorum14 ADET LÜTFEN İHTİYACINIZ KADAR ALIN HERKES YARARLANSINHK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HK Gaming Sirius M Ultra Hafif Petek Kabuklu Oyun Faresi | 54 Gram | 12000 cpi | USB Kablolu | 6 programlanabilir Düğme | Yerleşik Bellek | Kaymaz Tutamaklar | Sirius-M 12000 cpi Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
İptal ediyorum ve sen de alıyorsun.Kaçtı ya 1 tane alacağım 4 saattir bekliyorum
Iptal etme sakın, kendin ona aynı fiyattan verirsin. İptal olursa başkasına gider.Konuyla alakasız, bir kasa fanı yakalasam şuradan sessiz f/p çok güzel olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İptal ediyorum ve sen de alıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır mısın?