DaffyGraphic
80+ Silver
çok işlerim var hocam oturup takip edemem valla ara sıra bakar çıkarımBence pes etmek için yanlış zaman
çok işlerim var hocam oturup takip edemem valla ara sıra bakar çıkarımBence pes etmek için yanlış zaman
2 tanesi 300e alıyoruz onları bekliyordukMekanik ve 290tl'ye geliyor. Heyecanlanacak bir fiyat.d
turgut mizar vs daha gelmez ise değerlendirilebilir300 liraya şu an TR'de düzgün bir mekanik klavye bile yok. Ayrıca %60 klavye hiç yok. 100 lira olmasa da fiyatı güzel.
Biliyorum, bununda fiyatı güzel diye attım.2 tanesi 300e alıyoruz onları bekliyorduk
Aynen katılıyorum ben de üstte aynısını yazdım ama yine de ne bileyim...300 liraya şu an TR'de düzgün bir mekanik klavye bile yok. Ayrıca %60 klavye hiç yok. 100 lira olmasa da fiyatı güzel.
hocam bana 247 TL'ye geliyor sizce hak eder mi fiyatını.Biliyorum, bununda fiyatı güzel diye attım.
mizar vs düşüremedim rengi mavi değilde beyaz olsaymış kesin alırdım ben normal şartlarda bu paraya gayet iyi gibiDaha demin atılan felicon klavye alınır mı sizce
TR'de 247 liraya anca membran klavye alırsın dostum. Her türlü fiyatını hak eder. Mekanik ve %60 bir klavye.hocam
hocam bana 247 TL'ye geliyor sizce hak eder mi fiyatını.
yüzde 60 nedir hocam ne işe yarıyor ilk defa masaüstü pc geçtim de.TR'de 247 liraya anca membran klavye alırsın dostum. Her türlü fiyatını hak eder. Mekanik ve %60 bir klavye.