Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
gümrükte bir sıkıntı mı oluyor tek paketle gelince
2 2 geçin diyorlar ya ürünleri sıkıntı olmasın diye tek kutuya koyunca aynı ürün 4 adet geçmiş sayıyorlar ticari oluyor gümrükte sıkıntı yaşıyorsun.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
benim klavyeler kargolandı mouselar gümrükte takıldı
4 adet ürün gelecek 2si arkadaşa 1i abime yeni pcsine hediye teki de bana. Zortladım mı dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke abime onun hesaptan alaydım tükenir diye kendi hesabimdan geçtim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
4 adet ürün gelecek 2si arkadaşa 1i abime yeni pcsine hediye teki de bana. Zortladım mı dersiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke abime onun hesaptan alaydım tükenir diye kendi hesabimdan geçtim.
he yani ben bi tane alsam sıkıntı olmucak

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Arkadaşlar 2 keycaps 135 lira verdim. Sizce çok mu?

no-name

80+ Silver
hocam siparişin veriliş şekline bağlı eğer verdiğiniz 1 siparişte 2den fazla aynı ürün varsa alamazsınız ve en fazla 5 sipariş verebilirsiniz amazondan takip numaralarına bakın bana yaptıkları gibi 2 ayrı mouse siparişini tek takip koduyla göndermişler 3 tane olmuş oldu yani 1 siparişte ve gümrükten geçemedi

Belgeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Muhammed Sait Gedik
Beyler gümrükte takılınca ne oluyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
hocam siparişin veriliş şekline bağlı eğer verdiğiniz 1 siparişte 2den fazla aynı ürün varsa alamazsınız ve en fazla 5 sipariş verebilirsiniz amazondan takip numaralarına bakın bana yaptıkları gibi 2 ayrı mouse siparişini tek takip koduyla göndermişler 3 tane olmuş oldu yani 1 siparişte ve gümrükten geçemedi
4 ürün geliyor 2side aynı takip numarali aynı kolide geliyorlar yani. Şansa geçerse artık geçmezse ne yapacağız peki ekstra vergi falan mı gerekir?

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
4 ürün geliyor 2side aynı takip numarali aynı kolide geliyorlar yani. Şansa geçerse artık geçmezse ne yapacağız peki ekstra vergi falan mı gerekir?
gümrükten geçmezse bi sonraki ay içerisinde teslimata devam ediliyor diye duymustum belki dogrudur ama en kotu ihtimal urun geri gider ve tam para iadesi alirsiniz

no-name

80+ Silver
takip numaralı Amazon siparişinizin Türkiye’ye sevki yasal kısıtlamalar nedeni ile askıya alınmıştır. Sipariş etmiş olduğunuz ürünün gümrük işlemleri Türkiye’de hızlı kargo ithalat kanalı üzerinden gerçekleştirilemez. Bunun sebebi aşağıdaki nedenlerden biri olabilir;

1-Ürün gerçek kişi yerine şirket (ticari unvan) adına sipariş edilmiş.

2- Aynı üründen yüksek adette sipariş edilmiş ve gümrük mevzuatı uyarınca şahsi kullanım için uygun olan adedi aşmış.

3- Tarife kodu hızlı kargo kanalından ithalata uygun değildir.

4- Ürünün kıymeti hızlı kargo kanalı için belirlenen yasal sınırları aşmıştır.

Siparişiniz gerekli ek belgeleri sağlamanız durumunda kurumsal ithalat kanalı üzerinden gümrüklenebilir. Vekaletname dosyasını indirip, dosyasının noter onaylı ve imzalı halini taratıp yine linkteki sisteme yükleyebilirsiniz.

Gümrük işlemlerinin tamamlanması adına gereken ek evraklarla ilgili aşağıda bulunan mail adresi ve telefon numarasından bilgi almanız gerekmektedir. Kurumsal ithalat kanalı üzerinden gümrükleme işlemlerinin yapılması durumunda, karşılamanız gereken ek masraflar olacaktır.

Ayrıca, siparişinizi iade etme hakkınız saklıdır. Bu durumda gönderiniz Amazon’a iade edilecek olup, siparişinize ait para iadesi süreci başladıktan sonra Amazon tarafından e-mail ile bilgilendirileceksiniz.

Siparişinizin iade sürecini başlatmak veya detaylı bilgi almak için aşağıdaki e-mail adresinden veya telefon numarasından müşteri hizmetleri ekibimize ulaşabilirsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom