kanka ksjdfhsdnbfsdTamam beyler hadi bana Venüs satın daraldım ciddi satıcı varsa yazabilir
Alcam aga var mı fazladan Venüs sendekanka ksjdfhsdnbfsd
Yok kanka onu daha kargoya vermediler. Tırsıyorum onu vermeleri lazım sdfasdAlcam aga var mı fazladan Venüs sende
kaça verirsin kral dm gellElimde mizar mz60 var siyah renk mavi switch isteyene uyguna vericem
Sar bana onuYok kanka onu daha kargoya vermediler. Tırsıyorum onu vermeleri lazım sdfasd
Gelişi o değil mi hocam zaten adamlara 100 ceplerine kalsa yine anlicam da kargo min 75 tutacak ptt yollasa 50 tutcak büyük ihtimalle gelişi 200 kargo parası ödeyenlerin250 300 arasi kargo dahil klavye satan varsa alabilirim ihtiyaç var
Teklif sundum sadece bütcem bu kadar.Gelişi o değil mi hocam zaten adamlara 100 ceplerine kalsa yine anlicam da kargo min 75 tutacak ptt yollasa 50 tutcak büyük ihtimalle gelişi 200 kargo parası ödeyenlerin
Kargo ile 300 olur mu?Bende de beyaz renk mizar blue switch var takas düşünenler yazabilir almak isteyenler de fiyat yazabilir özelden ama önceliğim takaslayıp kullanmak .(Takaslanacak klavyeyi beğenirsem üstüne para verebilirim.)
Özelden konuşmuştuk zaten konuyu kirletmeyelimTeklif sundum sadece bütcem bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kargo ile 300 olur mu?