Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
LAN SATICI İPTAL ETTİ DİYOR -------- BİR TANE KLAVYE ALDIK ODA GİTTİ .D
Hocam taşıma sırasında kırılmış veya zarar görmüş olabilir onun için iptal olmuş olabilir

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
moderatörler bu ve diğer hk gaming konusunu kapatabilir mi acaba yetmedi mi yani hite bak 1 ay da bu konuyu mu cekicez 310 sayfa olmuş yazıktır bari başka başlığa taşıyın sürekli en üstte sıcak fırsatlarda
Aynen sana katılıyorum biri kuyuya taş attı.Bakalım kim çıkaracak.Şaşırmamak lazım bizim millet hep böyle peşini bırakmaz...

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Aynen sana katılıyorum biri kuyuya taş attı.Bakalım kim çıkaracak.Şaşırmamak lazım bizim millet hep böyle peşini bırakmaz...
ne alakası var ya kaç kişi burda 200tl ye 50 dolarlık klavye sahibi oldu illa sizin konunuz üstü çıksın diye insanlar bu fırsattan vaz mı geçsin yani ?

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
ne alakası var ya kaç kişi burda 200tl ye 50 dolarlık klavye sahibi oldu illa sizin konunuz üstü çıksın diye insanlar bu fırsattan vaz mı geçsin yani ?
Benim konum filan yok çok abarttınız bu işi.

no-name

80+ Silver
moderatörler bu ve diğer hk gaming konusunu kapatabilir mi acaba yetmedi mi yani hite bak 1 ay da bu konuyu mu cekicez 310 sayfa olmuş yazıktır bari başka başlığa taşıyın sürekli en üstte sıcak fırsatlarda
Hocam zaten konu kapansa bir daha geldiğinde bir daha açılacak siz konuyu görmezden gelebilirsiniz sonuçta burada onca insan birbiriyle yardımlaşıyor kargoda ne yapayım şunda ne yapayım diye.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
1 ay olmadı cumartesi açıldı konu kime ne zararı var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu 1 aylık falan değil çok hit alıyor diye konu mu kapatılır cumartesi açıldı konu daha biz burdan takip ediyoruz görmek istemyen tıklamasın

no-name

80+ Silver
Bir de yani herhalde 7/24 forumdan çıkmayıp sıcak fırsatları mı takip ediyorsunuz anlamadım sizi sıkan her konu kaldırılacak mı o zaman ya da belli bir hit sınırı felan mı var? Konuyu açtın konu kapanmasın istiyorsun diyeceksin belki ama gerçekten umrumda değil zaten ben istediğimi aldım sadece daha stok eklenirse diğer insanlar fırsatı kaçırabilir diye üzülürüm o kadar

SadeceSeyf

80+ Gold
Klavye Mouse alamayan insanlar kendini belli etmeye başladı.Sanki konuya tıklamasada her seferinde yazılanları görüyormuş gibi yorum yapıyorlar.Acıyorum valla

no-name

80+ Silver
Klavye Mouse alamayan insanlar kendini belli etmeye başladı.Sanki konuya tıklamasada her seferinde yazılanları görüyormuş gibi yorum yapıyorlar.Acıyorum valla
Yani bir de adamın derdine bak sanki hayatta başka derdi yok konunun kapanmasına takmış sanane burda insanlar birbiriyle yardımlaşıyor bilgi alıyor ki konu kapansa zaten yine bununla alakalı konu açılacak

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Emre
Beyler sizce klavyelerden daha gelir mi 3 günlük uğraş sonucu alamadım gelmez derseniz beklemeyi bırakacağım :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom