Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
kanka 1 tane klavye için uçak kaldırıcak halleri yok kargoları belli günler arasında stokluyolardır ondan sonra hepsini aynı anda gönderiyolardır
Demek istediğim pazartesi geldiği yazıyor yani şu anda gümrükte olması gerekiyor

SadeceSeyf

80+ Gold
Benim gümrükte takılan mizarları ayrı paket yapmışlar fakat sonra o ayrı paketleri bir paket yapıp üstüne 3 kere daha sağlam paketlemişler kargoda bir şey olmasın diye.Bu yüzden gümrükte takılmış.Ayrı kargo yapıp birleştirmişler.Bizi yalan ettiler riza baba

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Gümrükte sıra bekliyordur
bugün belli olur hertürlü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim gümrükte takılan mizarları ayrı paket yapmışlar fakat sonra o ayrı paketleri bir paket yapıp üstüne 3 kere daha sağlam paketlemişler kargoda bir şey olmasın diye.Bu yüzden gümrükte takılmış.Ayrı kargo yapıp birleştirmişler.Bizi yalan ettiler riza baba
nerden öğrendin aga

federalper

80+ Silver
O nasıl olmuş lan

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Bu saatten sonra ara ara kargo kimliğinden sorgulayın çünkü daha önce aldığım ürünler de bu şekilde geç güncelleme olmuştu.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
klavyelere bak ** avrupa turu atıp geliyorlar tr gencinden daha fazla geziyor valla

federalper

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,168
Üyeler
163,792
Son üye