Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
İnşallah geçer herkesin mesaj gelmeyenlerin kalmaz herhalde ama daha gümrüğe de girmediler çok saçma sistem
Aynen bende onu anlamıyorum Kerry kendi mi belirliyor gümrüğe takılıp takılmayacağını 2-3 gün içinde bana bilgi verdiler gümrükte kaldı diye

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Aynen bende onu anlamıyorum Kerry kendi mi belirliyor gümrüğe takılıp takılmayacağını 2-3 gün içinde bana bilgi verdiler gümrükte kaldı diye
aga eğer kargo gelirken sıkıntı çıkarsa ya da 3 sipariş tek pakette olursa kerry direk sipariş bilgisinden dolayı anında mesaj atıyo

Shaco

80+ Bronze
Paketi açıp kontrol eden görevlinin biraz insiyatifinde diye biliyorum.Katı kural uygulayabilir kanuna göre ama "amaan ya bişey olmaz" kafasında da olabilir. Onlar okey verdikten sonra iş kolay gelsin tarafına geçiyor yanlış bilmiyorsam.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
aga eğer kargo gelirken sıkıntı çıkarsa ya da 3 sipariş tek pakette olursa kerry direk sipariş bilgisinden dolayı anında mesaj atıyo
benim 4 klavye 2 mouse istanbulda şuan

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar

Furkanozr

80+ Silver
Yaw az sabırlı olun bende aldım klavye bu kadar panik değilim bu konuyu her saniye hortlatmayın valla görmekten sıkıldım ya

BravoSix

80+
Eğer kargolar pazartesi günü geldiyse bugün bile teslimat olabilir çünkü kolaygelsin hızlı calisiyor

celilcan1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Celil Can
Yaw az sabırlı olun bende aldım klavye bu kadar panik değilim bu konuyu her saniye hortlatmayın valla görmekten sıkıldım ya
dostum kötü bir şey yapmıyoruz sonuç olarak birbirimizi bilgilendiriyoruz rahatsız edicek bir durum yok kendi kendini kasmana gerek yok bir kaç güne biticek zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom