Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
İnşallah geçer herkesin mesaj gelmeyenlerin kalmaz herhalde ama daha gümrüğe de girmediler çok saçma sistem
Aynen bende onu anlamıyorum Kerry kendi mi belirliyor gümrüğe takılıp takılmayacağını 2-3 gün içinde bana bilgi verdiler gümrükte kaldı diye

Aynen bende onu anlamıyorum Kerry kendi mi belirliyor gümrüğe takılıp takılmayacağını 2-3 gün içinde bana bilgi verdiler gümrükte kaldı diye
aga eğer kargo gelirken sıkıntı çıkarsa ya da 3 sipariş tek pakette olursa kerry direk sipariş bilgisinden dolayı anında mesaj atıyo

Paketi açıp kontrol eden görevlinin biraz insiyatifinde diye biliyorum.Katı kural uygulayabilir kanuna göre ama "amaan ya bişey olmaz" kafasında da olabilir. Onlar okey verdikten sonra iş kolay gelsin tarafına geçiyor yanlış bilmiyorsam.

aga eğer kargo gelirken sıkıntı çıkarsa ya da 3 sipariş tek pakette olursa kerry direk sipariş bilgisinden dolayı anında mesaj atıyo
benim 4 klavye 2 mouse istanbulda şuan

Yaw az sabırlı olun bende aldım klavye bu kadar panik değilim bu konuyu her saniye hortlatmayın valla görmekten sıkıldım ya

Eğer kargolar pazartesi günü geldiyse bugün bile teslimat olabilir çünkü kolaygelsin hızlı calisiyor

Yaw az sabırlı olun bende aldım klavye bu kadar panik değilim bu konuyu her saniye hortlatmayın valla görmekten sıkıldım ya
dostum kötü bir şey yapmıyoruz sonuç olarak birbirimizi bilgilendiriyoruz rahatsız edicek bir durum yok kendi kendini kasmana gerek yok bir kaç güne biticek zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri