Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet ama Kerry Lojistik bana gümrükte normalde kalır dedi 3 ürüne ama biraz gümrükteki kişinin insiyatifine bağlı dedi geçip geçmemesi bendeki geçmişti ben siparişi verdiktikten sanırım 4 veya 5 gün sonra aradığımda Kerry Lojistiki direk ürünün geçti dedi
Arasak sorsak şuan bilgi verirler mi geçip geçmediğine dair
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama Kerry Lojistik bana gümrükte normalde kalır dedi 3 ürüne ama biraz gümrükteki kişinin insiyatifine bağlı dedi geçip geçmemesi bendeki geçmişti ben siparişi verdiktikten sanırım 4 veya 5 gün sonra aradığımda Kerry Lojistiki direk ürünün geçti dedi
Birde aradığın numarayı atar mısın

Son düzenleme:
Hocam ben 2 kere aradım 2 sinde de bekleyenler arasında 1 numaraya çıktım sonra hattan düşürdüler bir de yarım saat beklemiştim onun için. 2 tane numara var biri böylr sıraya girdiğimiz diğeri de direk operatöre bağlananildiğin bir numara. Operatöre bağlananı arayınca hemen yönlendiriyorum diyor ama kimseye yönlendirmiyor mesajınızı bırakın diyor kapanıyor telefon

Mail atın Kerry için telefonla çok zor ulaşmanız.

Kendini kasan sensin günde 30 tane bu konuya mesaj atınca daha hızlı gelmiyor
Atladığın bir konu var.Senin rahatsız olman yada ne düşündüğün neden umrumuzda olsun ki? o.O2

Hocam ben 2 kere aradım 2 sinde de bekleyenler arasında 1 numaraya çıktım sonra hattan düşürdüler bir de yarım saat beklemiştim onun için. 2 tane numara var biri böylr sıraya girdiğimiz diğeri de direk operatöre bağlananildiğin bir numara. Operatöre bağlananı arayınca hemen yönlendiriyorum diyor ama kimseye yönlendirmiyor mesajınızı bırakın diyor kapanıyor telefon
Ben sanırım 6 gün önce olucak tekte bağlandım temsilcisiye sonrasında sizin gibi ilk sırada iken hattan düşme oluyor saçma sapan

Mail atın Kerry için telefonla çok zor ulaşmanız.

Atladığın bir konu var.Senin rahatsız olman yada ne düşündüğün neden umrumuzda olsun ki? o.O2
Senin gibi boş insanların başka marifeti yok zaten :D

Senin gibi boş insanların başka marifeti yok zaten :D
Hepimizin farklı farklı marifetleri var ama senin kadar acınası bir varlık olmadığımız için sergilemeye gerek duymuyoruz. Köşene gidip ağla hadi 7/24 üste taşıyıcağız bu konuyu. :kekw:

Hepimizin farklı farklı marifetleri var ama senin kadar acınası bir varlık olmadığımız için sergilemeye gerek duymuyoruz. Köşene gidip ağla hadi 7/24 üste taşıyıcağız bu konuyu.
Hayatında ilk defa yurtdışından indirimli ürün alan heyecanlı çocuk konuştu 🤣 tamam 24 saat boyunca konuş burda

Hayatında ilk defa yurtdışından indirimli ürün alan heyecanlı çocuk konuştu 🤣 tamam 24 saat boyunca konuş burda
Aynen primat kankam ilk defa aldığım için 3 farklı hesaptan aldım :D hadi git kupon dilen burası sana göre değilse.

8 gün oldu halen sipariş kargoya verilmedi. Satıcı amazon sorumlu bizim ürünler depoda diyor. Amazon tedarik edilmeye çalışılıyor diyor :d stoktayken aldığım ürün tedarik aşamasındaymış yersen.

8 gün oldu halen sipariş kargoya verilmedi. Satıcı amazon sorumlu bizim ürünler depoda diyor. Amazon tedarik edilmeye çalışılıyor diyor :d stoktayken aldığım ürün tedarik aşamasındaymış yersen.
Valla 2 ay dursun iptal etmem benim de verilmedi 1 adet klavye

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri