Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

federalper

80+ Silver
Evet ama Kerry Lojistik bana gümrükte normalde kalır dedi 3 ürüne ama biraz gümrükteki kişinin insiyatifine bağlı dedi geçip geçmemesi bendeki geçmişti ben siparişi verdiktikten sanırım 4 veya 5 gün sonra aradığımda Kerry Lojistiki direk ürünün geçti dedi
Arasak sorsak şuan bilgi verirler mi geçip geçmediğine dair
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ama Kerry Lojistik bana gümrükte normalde kalır dedi 3 ürüne ama biraz gümrükteki kişinin insiyatifine bağlı dedi geçip geçmemesi bendeki geçmişti ben siparişi verdiktikten sanırım 4 veya 5 gün sonra aradığımda Kerry Lojistiki direk ürünün geçti dedi
Birde aradığın numarayı atar mısın

Son düzenleme:

no-name

80+ Silver
Hocam ben 2 kere aradım 2 sinde de bekleyenler arasında 1 numaraya çıktım sonra hattan düşürdüler bir de yarım saat beklemiştim onun için. 2 tane numara var biri böylr sıraya girdiğimiz diğeri de direk operatöre bağlananildiğin bir numara. Operatöre bağlananı arayınca hemen yönlendiriyorum diyor ama kimseye yönlendirmiyor mesajınızı bırakın diyor kapanıyor telefon

Shaco

80+ Bronze
Mail atın Kerry için telefonla çok zor ulaşmanız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendini kasan sensin günde 30 tane bu konuya mesaj atınca daha hızlı gelmiyor
Atladığın bir konu var.Senin rahatsız olman yada ne düşündüğün neden umrumuzda olsun ki? o.O2

Hocam ben 2 kere aradım 2 sinde de bekleyenler arasında 1 numaraya çıktım sonra hattan düşürdüler bir de yarım saat beklemiştim onun için. 2 tane numara var biri böylr sıraya girdiğimiz diğeri de direk operatöre bağlananildiğin bir numara. Operatöre bağlananı arayınca hemen yönlendiriyorum diyor ama kimseye yönlendirmiyor mesajınızı bırakın diyor kapanıyor telefon
Ben sanırım 6 gün önce olucak tekte bağlandım temsilcisiye sonrasında sizin gibi ilk sırada iken hattan düşme oluyor saçma sapan

Shaco

80+ Bronze
Senin gibi boş insanların başka marifeti yok zaten :D
Hepimizin farklı farklı marifetleri var ama senin kadar acınası bir varlık olmadığımız için sergilemeye gerek duymuyoruz. Köşene gidip ağla hadi 7/24 üste taşıyıcağız bu konuyu. :kekw:

Furkanozr

80+ Silver
Hepimizin farklı farklı marifetleri var ama senin kadar acınası bir varlık olmadığımız için sergilemeye gerek duymuyoruz. Köşene gidip ağla hadi 7/24 üste taşıyıcağız bu konuyu.
Hayatında ilk defa yurtdışından indirimli ürün alan heyecanlı çocuk konuştu 🤣 tamam 24 saat boyunca konuş burda

Shaco

80+ Bronze
Hayatında ilk defa yurtdışından indirimli ürün alan heyecanlı çocuk konuştu 🤣 tamam 24 saat boyunca konuş burda
Aynen primat kankam ilk defa aldığım için 3 farklı hesaptan aldım :D hadi git kupon dilen burası sana göre değilse.

Lolgame

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Kerem
8 gün oldu halen sipariş kargoya verilmedi. Satıcı amazon sorumlu bizim ürünler depoda diyor. Amazon tedarik edilmeye çalışılıyor diyor :d stoktayken aldığım ürün tedarik aşamasındaymış yersen.

SadeceSeyf

80+ Gold
8 gün oldu halen sipariş kargoya verilmedi. Satıcı amazon sorumlu bizim ürünler depoda diyor. Amazon tedarik edilmeye çalışılıyor diyor :d stoktayken aldığım ürün tedarik aşamasındaymış yersen.
Valla 2 ay dursun iptal etmem benim de verilmedi 1 adet klavye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,303
Üyeler
158,988
Son üye
krank mili