Güzel fiyat ben klavyeyi yakarım yine o paraya vermem akıl işi değil de paraya ihtiyacı vardı demek kiUyguna gelmiş o zaman sevindim valla
Güzel fiyat ben klavyeyi yakarım yine o paraya vermem akıl işi değil de paraya ihtiyacı vardı demek kiUyguna gelmiş o zaman sevindim valla
Bence çok umrunda olmadığından böyle vermiştir hocam, elden almaya gittim ve öngorum çok umurlarinda değilGüzel fiyat ben klavyeyi yakarım yine o paraya vermem akıl işi değil de paraya ihtiyacı vardı demek ki
Sordum ama elinde başka yokmuş hocamHocam baya uyguna gelmiş bi tane de ben alayım
Keycaplar değişiyor ama eğimleri farklı olduğu için acayip kötü oluyor.alışığım tuşları ezbere biliyorumda sorun olmazsa alıcam. Peki tuşların yerleri değişiyor mu?
doğru konuş.Hocam 700 e de satan var 350 ye de satan oluyor orası size kalmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş bi git artık ortalığı tekrar tekrar karıştırmaya mı çalışıyosun
Yapınca sıkıntı oluyor diyenler vardıAlıntıyı görüntüle
Güncellemeyi yapan var mı ?
Hocam biliyorum GK61 de benim başımda geldi hatta belki mizarlara bu kısımda yapan var mı diye sormak istedimYapınca sıkıntı oluyor diyenler vardı
Bazı ışık modları yok eski firmware daBen de merak ettim şimdi, yapmasak nolur ki bunu ne yenilik getiriyor bu
az önce arkadaşımın klavyesi de geldi onda da programı yükledim yine firmvare uprdate istemedi bizim adlığımızk lavyelerde mi bi sıkıntı var anlamadım kiAlıntıyı görüntüle
Güncellemeyi yapan var mı ?
350 den alirimMizar MZ60 red switch kaça satılır gençler?