Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
5 kisinin tc sine falan gerek yok o gunde aynisini yaptılar cok bilmisler neymis alamazmisim neymis gumrukten gecmezmis 2 tane tc yetti ama anlatmiyacagim
2 tane yeter tabi, 2şer 2şer 10 tane sipariş, her tcye 5 kargo oluyor. Geçer yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şansına aynı kargoya 2den fazla aynı ürün düşmemiştir, he düşse bile geçme olasılığı var

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
5 kisinin tc sine falan gerek yok o gunde aynisini yaptılar cok bilmisler neymis alamazmisim neymis gumrukten gecmezmis 2 tane tc yetti ama anlatmiyacagim
Hocam alıp almamanız anlatıp anlatmamanız inanın hiç umrumda değil ben almışım 2 durgod 1 mizar bana yeterde artar. Alamayan arkadaşlara karşı atmanız hiç hoş değil bence

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam alıp almamanız anlatıp anlatmamanız inanın hiç umrumda değil ben almışım 2 durgod 1 mizar bana yeterde artar. Alamayan arkadaşlara karşı atmanız hiç hoş değil bence
Adam yerine koymaya değmez açılan dc sunucusunda her kanala everyone spamlamıştı stok geldi diyerek ortada stok falanda yoktu sıyırmış iyice :D

no-name

80+ Silver
Beyler yazılım veya başka sorunlar harici burada konuşulacak bir şey kalmadı gibi konuya mesaj yazmayabilirsiniz

Eld037

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Furkan Aşlakcıoğlu
İstanbul, Kocaeli içi klavye satan varsa ulaşsın fiyat konuşalım.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bora
İstanbuk içi beyaz yellow switch satan varsa ulaşsın anlaşalım fiyatta

TeknoAdam

80+
Elimde çeşitli klavye ve mouse modelleri var. Alıcı olanlar verecekleri max fiyatı özelden yazsınlar. Duruma göre satıp satmamaya karar vereceğim.

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Bora
Indirimlerde klavye alamamıştım, sarı sitede bir arkadaşla anlaştık beyaz mizari 300den aldım bugün(yellow switch) sizce iyi fiyat mi ?
400 e anlaşmıştım o herifle acil para lazım oldu arkadaşa borç verdim size kısmetmiş :) hayırlı olsun

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
400 e anlaşmıştım o herifle acil para lazım oldu arkadaşa borç verdim size kısmetmiş :) hayırlı olsun
Teşekkür ederim ,kısmete bak sen. Bu arada adam 2 3 tane satmış daha önceden sanırım sonuncuyu ben aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Cihad Duman
İngilizce Durgod satan mesaj atabilir mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom