Neler Yeni

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam şimdi bende hades var yazılımını indirmedim brick falan olur diye ama şu anda klavyede 5 tane mod var sadece. Yani indirsem diğer modlarda gelir sanırım ama pek de risk almak istemiyorum. Siz indirdiğinizde yazılım sürümü kaçtı
Programında bir şey yok ben yükledim güncelleme yoktu zaten ama tercih sizin. Bende mizarda var onunda programı yüklü programı açtığımda firmware update diyor yapmıyorum geçiyorum sorun olmuyor

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Programında bir şey yok ben yükledim güncelleme yoktu zaten ama tercih sizin. Bende mizarda var onunda programı yüklü programı açtığımda firmware update diyor yapmıyorum geçiyorum sorun olmuyor
Programında bir şey yok derken aydınlatmayı ayarlayamıyor muyuz renkleri falan. Mesela şu anda stabil renk olarak sadece beyaz var diğer renklerin hiç biri yok ya da ben bulamadım

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Programında bir şey yok derken aydınlatmayı ayarlayamıyor muyuz renkleri falan. Mesela şu anda stabil renk olarak sadece beyaz var diğer renklerin hiç biri yok ya da ben bulamadım
Ayarlayabiliyoruz bir sıkıntı yok benim demek istediğim bende güncelleme falan gelmedi. Biraz programı bulmak uğraştırdı hepsi o kadar ondan sonra herşeyi ayarlayabiliyorsun. P1 ayarlı geliyor P2 ve P3 de tuşlar ayarlanmamış onlarıda tek tek atayabiliyorsunuz. Her programda 5 tane efek seçebiliyorsun. Bence programını kullan ama güncelleme falan görürsen yapma

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik
Ayarlayabiliyoruz bir sıkıntı yok benim demek istediğim bende güncelleme falan gelmedi. Biraz programı bulmak uğraştırdı hepsi o kadar ondan sonra herşeyi ayarlayabiliyorsun. P1 ayarlı geliyor P2 ve P3 de tuşlar ayarlanmamış onlarıda tek tek atayabiliyorsunuz. Her programda 5 tane efek seçebiliyorsun. Bence programını kullan ama güncelleme falan görürsen yapma
Hocam güncelleme otomatik olursa o sıkıntı işte. Sizin uygulama sürümü kaçtı ben laptopa indirdim programı klavye bağlı değilken beta 1.0.8 di

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Hocam güncelleme otomatik olursa o sıkıntı işte. Sizin uygulama sürümü kaçtı ben laptopa indirdim programı klavye bağlı değilken beta 1.0.8 di
1.0.8 son sürümü başka sürümü yok

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Hüseyin Atik

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
@Mehmet Yılmaz Konu kilitlenecek mi artık ? 1 aydır boş boş muhabbet dönüyor. Aynı sorun migros air fryer muhabbetinde de oldu.

no-name

80+ Silver
@Mehmet Yılmaz Konu kilitlenecek mi artık ? 1 aydır boş boş muhabbet dönüyor. Aynı sorun migros air fryer muhabbetinde de oldu.
Hocam tamam zamanı gelince kilitlenir zaten bin kere söylendi bu ama insanlar yardımlaşmaya devam ediyor birbirleriyle konunun ismini de farkettiyseniz yardımlaşma yaptım yani her gereksiz konuyu böyle kilitlensin diye baskı yapıyor musunuz acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,384
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom