24 saat sonra iptal oluyor ben mizarı öyle aldım, gece aldım kartta para yoktu sabah bankamatikten para yükledim siparişi tamamladım.Ödemesini yapmadım 24 saat içinde zaten iptal olacaktı.
Biliyorum hocam 3 tane klavye aldım zaten para bittihocam yapabiliyordun ödemeyi 24 saat içinde
hocam ödeme aracını kontrol et deyip kartınıza para atıp öyle deneyinİsteyen arkadaş varsa hala 2 tane ödeme bekleyen mekanik mizar var ama benim kartımda param yok ödemeyi sizin yapmanız gerekecek
Alıntıyı görüntüle
alırım volahİsteyen arkadaş varsa hala 2 tane ödeme bekleyen mekanik mizar var ama benim kartımda param yok ödemeyi sizin yapmanız gerekecek
Alıntıyı görüntüle
Ayrı ayrı mı siparişlerİsteyen arkadaş varsa hala 2 tane ödeme bekleyen mekanik mizar var ama benim kartımda param yok ödemeyi sizin yapmanız gerekecek
Alıntıyı görüntüle
Biliyorum hocam param kalmadı ondan dolayı yarısını iptal ettim belki 2 tane daha alacak para geçerse o 2 tanesini de alacağımhocam ödeme aracını kontrol et deyip kartınıza para atıp öyle deneyin
evetAyrı ayrı mı siparişler
en iyisi iptal edin hocam birde nasul b öyle yapıyorsunuzİsteyen arkadaş varsa hala 2 tane ödeme bekleyen mekanik mizar var ama benim kartımda param yok ödemeyi sizin yapmanız gerekecek
Alıntıyı görüntüle
Özelden yazar mısın hocam.İsteyen arkadaş varsa hala 2 tane ödeme bekleyen mekanik mizar var ama benim kartımda param yok ödemeyi sizin yapmanız gerekecek
Alıntıyı görüntüle