Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,961
Aga cidden abartılıyor biraz botla almak da ne bileyim...Knk botlar hazır googlea yaz görürsün
Aga cidden abartılıyor biraz botla almak da ne bileyim...Knk botlar hazır googlea yaz görürsün
İsterse 100Tane alsın gümrükten geçmez o kadar.Hocam sen 4 tane alıyorsun ama botcular 20 30 tane alıyor![]()
Etmeseydin keşke satardınBir kaç tane mizar ve durgod iptal ettim bakın düşmeyebilir ama düşedebilir
iptal ettiklerinin linkini atabilir misin?Bir kaç tane mizar ve durgod iptal ettim bakın düşmeyebilir ama düşedebilir
Neden hocam iptal ettiniz ne güzel satardınız ?Bir kaç tane mizar ve durgod iptal ettim bakın düşmeyebilir ama düşedebilir
adam tek tc kullanmıyor bir kaç kişinin tcsi ile alıyorİsterse 100Tane alsın gümrükten geçmez o kadar.
Ödemesini yapmadım param olmadığı için iptal ettimEtmeseydin keşke satardın
Ödemesini yapmadığım için iptal ettimNeden hocam iptal ettiniz ne güzel satardınız ?![]()
usta niye ettin ya senden alırdıkBir kaç tane mizar ve durgod iptal ettim bakın düşmeyebilir ama düşedebilir
Ödemesini yapmadım 24 saat içinde zaten iptal olacaktı.usta niye ettin ya senden alırdık
5 tane alabiliyorsun tek tc ile yani 6 tane tc lazım eğer yapacaksan bu da 6 tane bilgisayar demek.adam tek tc kullanmıyor bir kaç kişinin tcsi ile alıyor
linkini atar mısınÖdemesini yapmadım 24 saat içinde zaten iptal olacaktı.