Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Çok iyi. Hot swappable mekanikMizarlar iyi mi yoksa rgb var diye mi bukadar hürmet görüyor?
Çok iyi. Hot swappable mekanikMizarlar iyi mi yoksa rgb var diye mi bukadar hürmet görüyor?
Bu kadar almak helal değil aşağıdaki beyaz klavyeyi bana gönder
sadece rgb değil kaliteli hocamMizarlar iyi mi yoksa rgb var diye mi bukadar hürmet görüyor?
Reis iptal ettik 8 tane klavye takipte kal düşecekBu kadar almak helal değil aşağıdaki beyaz klavyeyi bana gönder
link verebilirmisinz hocam iptal ettiğiniz klavye içinReis iptal ettik 8 tane klavye takipte kal düşecek
Yukarıda attım hepsini K320 TKL ve Mizar MZ60link verebilirmisinz hocam iptal ettiğiniz klavye için
Bu da var Durgod Taurus K310 Tam Boy Mekanik Oyun Klavyesi - 105 Tuş - Çift Çekim PBT - USB Tip C - Almanca Düzen (Kiraz Kahverengi, Gri) https://www.amazon.com.tr/dp/B09CNWCVHV?ref_=cm_sw_r_apann_dp_FHSB1ETVBJEBY8RCKN8RDURGODLAR TAM LİSTE
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi | Almanca düzeni | 88 tuşlu Tenkeyless | USB C | Doubleshot PBT | programlanabilir tuşlar | Windows ve Mac için | mavi (Cherry MX blue), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi | Almanca düzeni | 88 tuşlu Tenkeyless | USB C | Doubleshot PBT | programlanabilir tuşlar | Windows ve Mac için | mavi (Cherry MX blue), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trDurgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Durgod Taurus K320 TKL mekanik oyun klavyesi, Almanca klavye düzeni, 88 tuşlu, Numpad’siz, USB C, Doubleshot PBT, programlanabilir tuşlar, Windows ve Mac için, kahverengi (Cherry MX Brown), gri : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMİZAR MZ60Durgod Taurus K320 TKL Mekanik Oyun Klavyesi - 87 Anahtar - Çift Çekim PBT - NKRO - USB Tip C ANSI US (Kiraz Kahverengi, Uzay Grisi) (Vişne Kahverengi, Beyaz) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Durgod Taurus K320 TKL Mekanik Oyun Klavyesi - 87 Anahtar - Çift Çekim PBT - NKRO - USB Tip C ANSI US (Kiraz Kahverengi, Uzay Grisi) (Vişne Kahverengi, Beyaz) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
MİZAR MZ60 BEYAZMizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Anahtar ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Ghosting Karşıtı NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna Mekanik Oyun Klavyesi | %60 Klavye 62 Anahtar ANSI ABD Düzeni | RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | Ghosting Karşıtı NKRO | Progammable Makro Tuşlar | Hotswap Gateron Optik Siyah Anahtarlar | Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
EU GAMİNG SAYFASIMizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi, %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni, LED aydınlatma, Anti Ghosting NKRO, programlanabilir makro tuşları, Gateron Blue, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Mizar MZ60 Luna mekanik RGB oyun klavyesi, %60 klavye 62 tuşlu QWERTZ DE düzeni, LED aydınlatma, Anti Ghosting NKRO, programlanabilir makro tuşları, Gateron Blue, beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Siparişlerim otomatik iptal ediliyor. Farklı isimlerle farklı adreslerle deniyorum yok. Bir hane halkının temel ihtiyaç sınırını aşıyormuş Hiçbir şey alamadımO kadar rahat alışveriş yaptım ki. Sürekli iptal edip sepeti düzenleyip tekrar sipariş verdim. Nasıl alamıyorsunuz ?