Requielme
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 326
2 durgod 2 mizar 2 hk mouse almıştım5 sınır yok muydu![]()
2 durgod 2 mizar 2 hk mouse almıştım5 sınır yok muydu![]()
Bende hala kolay gelsin de görünmüyor sende kontrol edebilir misin2 durgod 2 mizar 2 hk mouse almıştım
Bendede gözükmüyor firmayı aradım kayıt bugün yarın düşer dediBende hala kolay gelsin de görünmüyor sende kontrol edebilir misin
Kanka senin durumlar neBende hala kolay gelsin de görünmüyor sende kontrol edebilir misin
Elleme iptal etme benim de öyle.Bırak ne olacaksa olsun :d biri geçer diyor biri bilmiyorum diyorbenim 4 ürün, 2+1+1 gümrükte takılmıştı mail falan attım düzeltildi dediler gönderilecek dediler ama hala böyle duruyor 3 gündür Alıntıyı görüntüle
Son teslimat noktasına ulaştı diyorsa Kolay gelsin'e teslim edilmiştir sistemde güncellememişlerdir.Bende hala kolay gelsin de görünmüyor sende kontrol edebilir misin
Elleme iptal etme benim de öyle.Bırak ne olacaksa olsun :d biri geçer diyor biri bilmiyorum diyor
Geçti hepsiKanka senin durumlar ne
Vekalet falan mı verdiniz? " dediğiniz gibi yaptım " yazısına gözüm takıldı.Öncesi konuşulduysa da kaçırdım olayı o nedenle soruyorum.Alıntıyı görüntüle
bakalım görücez
Vekalet falan mı verdiniz? " dediğiniz gibi yaptım " yazısına gözüm takıldı.Öncesi konuşulduysa da kaçırdım olayı o nedenle soruyorum.
eee gümrükte takılanlar ?Geçti hepsi
Aynı üründen iki adetten fazla sipariş etmişsiniz sanırım.O nedenle böyle bir talepleri olmuş. Benim ürün değilde sipariş sayısından takılmıştı onu halledebilir miyim diye merak etmiştim teşekkürler.