Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar param güvende ile satan oldu mu? bana pek güven vermiyor yazışmada kayıt altına alınmasını şart koşmuşssak sahibinden bunu dikkate alıyor mu ölümüne alıcıyı mı koruyor?
Ölümüne alıcıyı koruyor satmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ödeme almadan kargolu ürün sattım bugün yinede param güvende ile satmam bende.Türlü türlü çakallıklar dönüyor.
Hocam ödeme almadan satman daha da kötü param güvendeye göre o şekilde adam direkt alır gider :D

Bireysel satıcılar kapıda ödeme yapabiliyor mu acaba en mantıklısı oluyor çünkü

Ölümüne alıcıyı koruyor satmayın

Hocam ödeme almadan satman daha da kötü param güvendeye göre o şekilde adam direkt alır gider :D
Wp'den konum + ikametgah istedim Alper tutuyor mu diye. Üstüne üstlük adam kendi dükkanının videosunu falan çekip attı :D Dün kargoya verdim bugün aldı parayıda attı direk.

Arkadaşlar klavyeyi kurdum FN+ESC dışında yapmam gereken bir şeyi var mıdır? Programı yok mu renk ayarı için falan :)

Arkadaşlar klavyeyi kurdum FN+ESC dışında yapmam gereken bir şeyi var mıdır? Programı yok mu renk ayarı için falan :)
programında var zaten custom mode ayarlayabiliyorsun

programında var zaten custom mode ayarlayabiliyorsun
Programını sordum ben de bilmediğim için bu arada bu klavyede yazması zor düzeltip düzeltip duruyorum alışmak lazım..

Programını sordum ben de bilmediğim için bu arada bu klavyede yazması zor düzeltip düzeltip duruyorum alışmak lazım..
alışıyorsun ya arkadaşımın klavyesi bende duruyor 5 güne alıştım ben valla

ayarlaması sana kalmış bence çok bir şey ayarlamaya gerek yok esc harici

alışıyorsun ya arkadaşımın klavyesi bende duruyor 5 güne alıştım ben valla

ayarlaması sana kalmış bence çok bir şey ayarlamaya gerek yok esc harici
Renk ayarı yaptım sadece şu an programı buldum kutusunda yazan siteye girerek baştakini indirdim. Peki şu an esc için ne yapabiliriz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,944
Üyeler
185,352
Son üye
Silentstar47239
Geri