Neler Yeni

Yardım Hobi Amaçlı İşler İçin Microfon..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Hobi Amaçlı Yapılan İşler İçin Ucuz Yollu Bir Öicrofon Almak İstiyorum.. Genel Olarak Bu İşlerle Uğraşırken Takılı Olacak Bilgisayara Zaten.. Sizce Ne Alabilirim Yada Almalıyım..
Benim Bulduklarım Bunlar Sizleer Ne Düşünüyorsunuz.. Sıkıntı Yaratır Mı..
Last Voice'den BM800 Microfonlar..
Köningseg Diye Bir Markanın LV BM800 Gibi Bir Microfonu..
Öneri Olsun Diye Koyduğum Mic'ler Zaten Aşağı Yukarı Bütçeyi Belirtiyor Diye DÜşünüyorum.. Bütçeyi Çok Da AŞamam Çünkü 70K Bilgisayar'da Alıyorum..

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
bu mikrofonların benzer kalitesinde bi mic var dexon diye bende çok fazla arka sesleri alıyor kanka baya ayar çeksende azalmıyor yani bas konuş kullanıyorum ben

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu mikrofonların benzer kalitesinde bi mic var dexon diye bende çok fazla arka sesleri alıyor kanka baya ayar çeksende azalmıyor yani bas konuş kullanıyorum ben
Diyaframı Ne Omnidiractional İse Alır Lakin Benim Attıklarımdaki Gibi Kardoid Tip İse Almaması Lazım Yada Ters Bir Yöne Kullanıyor Olabilirsiniz Çünkü Tasarımı Gereği Alması Güç Bilgim Dahilinde

https://soundref.com/different-types-of-microphones/ Örnek Bir Metin Burada Anlatılıyor Az Çok Gördüğüm Kadarıyla..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam her şey Okay'de Snopy..?!😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
x
fiyatının muhtemelen en iyisi. hobi amaçlıysa boşuna para vermeyin diye attım

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
fiyatının muhtemelen en iyisi. hobi amaçlıysa boşuna para vermeyin diye attım
Hocam Çok Sağ Olun İyi Düşünmüşsünüz Lakin Ben Gündelik Yaşantıda Da Arkadaşlarla İnternetten Bluşup Sohpet Eden Bİriyim Ve Muhtemelen Artık Koskocaman Bi Kablolu Kulaklığım Var Microfonlu Onu Çıkarıp Takmaya Üşeneceğimden (Ki Şuanda Da Üşeniyorum) Aldığım Microfonu Kullanırım Diye DÜşünüyorum (Biliyorum Üstteki Yazıda Bunlar Yoktu Sadece Hobi Amaçlı Tak Çıkar Yaparım Falan Demişim AMa Bunlar SOnraan AKlıma Geliyor İşte)..

Hocam Bide Bizim Ben Aile Evindeyim Ve Kardeşlerim Sağ Olsunlar Hiç De Sessiz İnsanlar Değiller Ve Duvarlar Kağıttan Denebilir Bundan Dolayı Bunun Gibi Bir Omniwore Diyafram Bir Microfon Hobimi Yapmama Bile Engel Olabilir Etraftan Gelen Seslerin Benim Sesimle Karışmasından Dolayı..

Ama Yinede Öneriniz İçin Teşekkürler..

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes

Hocamlar Böyle Bişey Var Last Voice'da Sizce Alınır Mı..
Site güvenilir ama bütün Bm800'ler aynı haltın laciverti. İyisine kötüsüne denk gelmek biraz şans işi çünkü tüm bm800'ler aynı değil ama çoğunluğu aynı çin fabrikasından çıkışlı oluyor. Hobiniz tam ne anlamadım ama başlangıç seviyelerde lastvoice bm800 sizi götürür diye düşünüyorum, yukarda arkadaşın yazdığı gibi düzgün kullanmak için normalde phantom power gerekir ama bu bm800'ler gerçek condenser mikrofonlar değil. Bu siteden başka mikrofon almıştım ve phantom powersız 2 yıl götürdü beni ama sonra bozuldu, ve lastvoice ın kendi standı çok dandik, bir süre kurtarır ama çok da iyi bir deneyim sunmaz.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Site güvenilir ama bütün Bm800'ler aynı haltın laciverti. İyisine kötüsüne denk gelmek biraz şans işi çünkü tüm bm800'ler aynı değil ama çoğunluğu aynı çin fabrikasından çıkışlı oluyor. Hobiniz tam ne anlamadım ama başlangıç seviyelerde lastvoice bm800 sizi götürür diye düşünüyorum, yukarda arkadaşın yazdığı gibi düzgün kullanmak için normalde phantom power gerekir ama bu bm800'ler gerçek condenser mikrofonlar değil. Bu siteden başka mikrofon almıştım ve phantom powersız 2 yıl götürdü beni ama sonra bozuldu, ve lastvoice ın kendi standı çok dandik, bir süre kurtarır ama çok da iyi bir deneyim sunmaz.
Hocam Bu Microfonu Sürekli Olarak Kullanacak Biri Değili Daha Çok Online Oyunlarda İnsanlarla Konuşmak Gibi Düşünebilirsiniz Ki Zaten OBS Vsr Kullanıyorum Oradan Yükseltirim Kısık Gelirse.. Biraz İdare Etsin Hallederiz Kafasında Bakan Biriyim Standı Bu Konuda Bana Dert Yaratmaz Diye Düşünüyorum Bu DÜşünceden Dolayı..
Note :=: Klavyem Bozuldu Bundan Dolayı Düzgün Yazamıyorum, Bundan Dolayı Düzgün Anlatamadım Kusura Bakmayın Ama Umarım Temelini Anlatabilmişimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
x
mikrofonu sürekli ağzının dibinde tutacaksan alınır sanırım.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Kerem Eldes
Hocam Bu Microfonu Sürekli Olarak Kullanacak Biri Değili Daha Çok Online Oyunlarda İnsanlarla Konuşmak Gibi Düşünebilirsiniz Ki Zaten OBS Vsr Kullanıyorum Oradan Yükseltirim Kısık Gelirse.. Biraz İdare Etsin Hallederiz Kafasında Bakan Biriyim Standı Bu Konuda Bana Dert Yaratmaz Diye Düşünüyorum Bu DÜşünceden Dolayı..
Note :=: Klavyem Bozuldu Bundan Dolayı Düzgün Yazamıyorum, Bundan Dolayı Düzgün Anlatamadım Kusura Bakmayın Ama Umarım Temelini Anlatabilmişimdir.
Heh hobi dediğinizde daha çok müzik şarkı, yayın gibi şeyler düşündüm. Bm800 üzmez sizi, standı da idare eder sizi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,648
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom