Hocadan Not İstedim Tersledi

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
Beyler çok samimi ve resmi konuşma yaptım hocam dersinizden 3 puan ile kalıyorum rica etsem bı bakabilirsiniz dedim kontrol etmem lazım dedi bende tamam dedim ondan sonrada sınıf hocamız olduğu için biyolojidende de 2 puanla kaldığımı 2 puan verirse gecebilecegimi. Hocanın adı ile gorusbilirminiz yazdım kişiler asistanım degilim dedi bende ceval olarak hocam ben yazdım ama bakmadı dedim sonra oğlum sen zaten sınıfı gecmiyormusun dedi geçiyorum da dersten kaliyorum telafisi var hocam tüm konulardan sorumlu oluyoruz dedim benim sorunum değil bunu kendim düşünmen lazımdı dedi sınıf başkanı ve yalakalra Vildan boldna puan vermiş hatta bı tane çouga matematik fen 100 verdirdi sozlusunu bunu bı bana yaptı sizce kontrol eder mi? gecirirmi İnşallah gecirir ya

Beyler çok samimi ve resmi konuşma yaptım hocam dersinizden 3 puan ile kalıyorum rica etsem bı bakabilirsiniz dedim kontrol etmem lazım dedi bende tamam dedim ondan sonrada sınıf hocamız olduğu için biyolojidende de 2 puanla kaldığımı 2 puan verirse gecebilecegimi. Hocanın adı ile gorusbilirminiz yazdım kişiler asistanım degilim dedi bende ceval olarak hocam ben yazdım ama bakmadı dedim sonra oğlum sen zaten sınıfı gecmiyormusun dedi geçiyorum da dersten kaliyorum telafisi var hocam tüm konulardan sorumlu oluyoruz dedim benim sorunum değil bunu kendim düşünmen lazımdı dedi sınıf başkanı ve yalakalra Vildan boldna puan vermiş hatta bı tane çouga matematik fen 100 verdirdi sozlusunu bunu bı bana yaptı sizce kontrol eder mi? gecirirmi İnşallah gecirir ya
bu tur hocalar okulu size zindan eder kacinci sinifsin bilmiyorum ama sonraki sene baska sinifa gecmeni tavsiye ederim bu hocanin girmedigi.

bu tur hocalar okulu size zindan eder kacinci sinifsin bilmiyorum ama sonraki sene baska sinifa gecmeni tavsiye ederim bu hocanin girmedigi.
Valla wp konuşmalarını koymak sıkıntılı ki değilse konuya ekleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis yeni sınıf ortamı felan uğraşmam büyük ihtimalle gelmez ama hoca kafa dengi bı hoca

Son düzenleme:
Direkt olarak velinle beraber müdüre git başka yolu yok

Bir halta yaramayan zamanında tüm hayatını okulda inek olarak geçirmiş bazi öğretmen parçaları anca çocuklara gücü yettiği için her türlü haltı her türlü zorluğu öğrenciye çıkartan vasıfsız ordusu verdiği tarihe uyan öğrenciye sonradan sözlü olarak tarih değiştirdiği için öğrenciyim suçlayandan sınavda yazdığı sorudan baska cevap isteyen mal ordusuna kadar var anca öğrenciyim yorarlar sanki bir halt ogretebiliyorlar

benim sorunum değil bunu kendim düşünmen lazımdı dedi

Adam mis gibi cevap vermiş. Onun sorunu değil. He verebilir miydi? Verirdi. Ben üniversitede 2 hafta hocanın yanında yardımcı olarak çalıştım D alabilmek için. Bazıları böyle maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,625
Üyeler
183,147
Son üye
poseidon_107
Geri