Neler Yeni

Hocalarınız nasıl sözlü notları veriyor? (Lise)

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
Arkadaşlar malum OBP üniversite sınavında oldukça etkili ve sözlü notları öğretmenden öğretmene değişebiliyor. Hocalarınız pandemi sürecinde nasıl sözlüler veriyor? Düşük veren var mı? Çevremde ödevini yapıp 80 sözlü alan da duydum. Tembellik yaparak 100 alan da. Bana bu OBP sistemi çok saçma geliyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar malum OBP üniversite sınavında oldukça etkili ve sözlü notları öğretmenden öğretmene değişebiliyor. Hocalarınız pandemi sürecinde nasıl sözlüler veriyor? Düşük veren var mı? Çevremde ödevini yapıp 80 sözlü alan da duydum. Tembellik yaparak 100 alan da. Bana bu OBP sistemi çok saçma geliyor.
Obp saçma değil aslında ama pandemi girince gerçekten dengesiz bir durum oldu. Kimi hoca 100 verip geçiyor kimi hoca da okul açıkken olduğu gibi ödev yaptırıp zor not veriyor. Saçma sapan bir adaletsizlik var.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Obp saçma değil aslında ama pandemi girince gerçekten dengesiz bir durum oldu. Kimi hoca 100 verip geçiyor kimi hoca da okul açıkken olduğu gibi ödev yaptırıp zor not veriyor. Saçma sapan bir adaletsizlik var.
Hocam normal zamanda da her okul aynı yazılıyı yapmıyor, ve sözlü notları yine öğretmenden öğretmene değişiyor bence saçma bir sistem.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam normal zamanda da her okul aynı yazılıyı yapmıyor, ve sözlü notları yine öğretmenden öğretmene değişiyor bence saçma bir sistem.
Doğru. Ama OBP olması lazım başka çözüm yok.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Performans ödevi veriyorlar.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İlk dönem bizim sınıfın derslere katılımı baya iyiydi hocalar ona göre verdi ama yapılan paylaşımlara göre meb hocalardan öğrencilerin not isyanları sonucu sus payı niyetine yüksek sözlü notları girilmesini istemiş hiç derse girmeyen öğrenciye bile min 80 veren okullar varmış bunu öğrenince sınıf ikinci dönem saldı tabi bu dönem yüksek verirlerse mebin talimatlarına göre düşük verirlerse derse katılıma göredir diyebilirim tahminimce şişirilmiş notlar verecekler

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Lise sınavı sistemi gibi yapılamaz mı?
Ama o zaman lise sınavları olmaz. Kimse doğru düzgün ders çalışmaz. Diyelim not sistemi kalktı. Bu sefer üniversite sınavında çıkacak olan soruları aşırı belirleyici yapmaları ve soru sayısını artırmaları lazım. Bence olmaz böyle bir şey.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
idare valla fransızcacı 60 verdi kat sayısı 10 dersin mutluyum ondan :)

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Ama o zaman lise sınavları olmaz. Kimse doğru düzgün ders çalışmaz. Diyelim not sistemi kalktı. Bu sefer üniversite sınavında çıkacak olan soruları aşırı belirleyici yapmaları ve soru sayısını artırmaları lazım. Bence olmaz böyle bir şey.
Ortaokulda kimse doğru düzgün ders çalışmıyor muydu. En azından etkisi azaltılabilir sınıf geçme için olsa mesela sadece. Evet dediğiniz gibi soruların çok belirleyici olması gerekir o zaman. Ama bana daha adil geliyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ortaokulda kimse doğru düzgün ders çalışmıyor muydu. En azından etkisi azaltılabilir sınıf geçme için olsa mesela sadece. Evet dediğiniz gibi soruların çok belirleyici olması gerekir o zaman. Ama bana daha adil geliyor.
Evet öyle daha adil olurdu lakin değişmeyecek gibi duruyor bu gidişle.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bundan 5 sene önce bir lise hocam vardı edebiyatçıydı kendisi bilgisayarı öğretmen masasına koyardı sınıf listesini açar adımızı söyler adını duyan ayağa kalkar suratına bakıp performans notu verirdi.

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
idare valla fransızcacı 60 verdi kat sayısı 10 dersin mutluyum ondan :)
Fransızca hazırlıkta bir arkadaşım vardı o da 45 alınca mutlu oluyordu. Bu kadar zor mu bu ders :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom