Neler Yeni

Hogwarts Legacy 440 TL Alınır Mı?

YiğitAysul

80+ Silver
rdr2 yi nın hangi sürümü mantıklı ?

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
sizce spiderman miles morales mi yoksa remastered mı alınmalı?
remastered al miles morales daha eğlenceli ama dlc gibi çok hızlı bitiyor o paraya değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

gow,ea fc 24,mirage alcam hepsini ayrı ayrı alsam hepsinde kupon kullanabilir miyim yada hepsini aynı anda mı almalıyım
kuponu ayrı ayrı kullanabiliyorsun 10 ocağa kadar geçerliliği var odysey ile bir iki oyun daha aldım şimdi tekrar aynı kuponu kullanabildim ama epic rewards diye bakiye ekliyor epic her oyun alındığında şu an toplam 156tl var orda benim ve beklemede 14 gün sonra onaylanacakmış

1702557464347.png

rdr2 yi nın hangi sürümü mantıklı ?
ben online'ınıda merak ettiğim için ultimate sürümünü aldım eğer sadece online yada sadece story modunu oynayacaksan ayrı ayrı onlar da var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oyun hiç optimize bir oyun değil güzel bir oyun alınır ve düzeltme beklenebilir. Oyun hala hogwarts ve hogsmeadste stuttering ve fps drop yiyor. %85 Kitle aynı sorunu yaşıyor. Oyun güzel ama zevk alamayınca insan uzun soluklu oynayamıyor bunları göz önünde bulundur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
remastered al miles morales daha eğlenceli ama dlc gibi çok hızlı bitiyor o paraya değmez

kuponu ayrı ayrı kullanabiliyorsun 10 ocağa kadar geçerliliği var odysey ile bir iki oyun daha aldım şimdi tekrar aynı kuponu kullanabildim ama epic rewards diye bakiye ekliyor epic her oyun alındığında şu an toplam 156tl var orda benim ve beklemede 14 gün sonra onaylanacakmış

Alıntıyı görüntüle

ben online'ınıda merak ettiğim için ultimate sürümünü aldım eğer sadece online yada sadece story modunu oynayacaksan ayrı ayrı onlar da var
epic rewardsı kullanabilmek için öyle yapayım dedim de 14 gün sonra eklendiğini bilmiyordum her oyundan az da olsa para alıp diğer oyunlar için biraz daha ucuza almak istemiştim

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
epic rewardsı kullanabilmek için öyle yapayım dedim de 14 gün sonra eklendiğini bilmiyordum her oyundan az da olsa para alıp diğer oyunlar için biraz daha ucuza almak istemiştim
Kardeşim aynı şeyi düşünmüştüm, biraz araştırınca gördüm bunu. Bende üzüldüm bu duruma ama başta bilmen daha iyi senin açından

YiğitAysul

80+ Silver

Arif

80+ Bronze
Eskiden sadece Steam'den alışveriş yapardım şimdi en ucuz neredeyse oradan alışveriş yapıyorum malum tüm markaların Dolar cinsine geçmesi yüzüden. Ve artık ekonomi yüzünden online olmayan oyunlara para harcamamaya karar verdim. Hogwarts Legacy alan arkadaşım var ondan oynayacağım.

YiğitAysul

80+ Silver
uncharted da varmış epic de onu damı alsam

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Oyun hiç optimize bir oyun değil güzel bir oyun alınır ve düzeltme beklenebilir. Oyun hala hogwarts ve hogsmeadste stuttering ve fps drop yiyor. %85 Kitle aynı sorunu yaşıyor. Oyun güzel ama zevk alamayınca insan uzun soluklu oynayamıyor bunları göz önünde bulundur.
zamanında cp2077 ilk çıktığında almıştım oyuna dün başladım:kekw: benim için farketmez zaten elimde çok oyun var oynanacak alıp kenara koyarım.

Online nasıl biliyor musunuz sarıyor mu , gta 5 in online ı hiç sarmıyor mesela
hiç bilmiyorum sadece hikayeyi bitirdim. youtube dan bakabilirsiniz.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Online nasıl biliyor musunuz sarıyor mu , gta 5 in online ı hiç sarmıyor mesela
Bende sadece online ı var zamanında 9tl ya almıştım gta 5 gibi mükemmel bir online sarmadıysa bunun ki hiç sarmaz ama çok fark yoksa denenebilir arkadaşlarla at sürmesi zevkli oluyor bağlıyosun iple arkadaşını atın arkasında sürüklüyorsun

YiğitAysul

80+ Silver
Bende sadece online ı var zamanında 9tl ya almıştım gta 5 gibi mükemmel bir online sarmadıysa bunun ki hiç sarmaz ama çok fark yoksa denenebilir arkadaşlarla at sürmesi zevkli oluyor bağlıyosun iple arkadaşını atın arkasında sürüklüyorsun
Kaç yıl oldu alalı 9tlye bedavaymış:(
Galiba almayacağım online ı

Top Bottom