Neler Yeni

HOGWARTS LEGACY SORUNLARI

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz-Özen
hogwarts legacy bir çok ayar denedim değişmiyor dlss rtx kapalıyken 1080 ultra da gpu kullanımı yüzde 80 lerde cpu kullanımı yüzde 70 lerde. rtx açınca örn orta ayarlarda gpu kullanımı yüzde 50 lere düşüyor. rtx i ultraya alırsam gpu kullanımı yüde 40 lara düşüyor çok ilginç çdeğil mi normalde artması gerekmiyor mu acaba oyun optimizasyonu ile mi alakalı diyorum başka bir oyunda böyle bir durum yaşamadım ama internette de böyle bir durum yaşayan görmedim açıkçası

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
işlemcin nedir ? ve ekran kartın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Furkan Kul

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
normal, o işlemciyle 1080p de darboğaz yapmadan oynayamazsın
1080 ti de her türlü darboğaz yapar nvidia da sanal çözünürlük varsa açmanı öneririm amd kanadına öyle çözüyorduk.

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz-Özen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1080 ti de her türlü darboğaz yapar nvidia da sanal çözünürlük varsa açmanı öneririm amd kanadına öyle çözüyorduk.
şimdi sanal olarak 2k ya çektim alakası yok rtx kapalıyken gpu kullanım yüzde 90 rtx açıyorum yüzde 70 e düşüyor

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
şimdi sanal olarak 2k ya çektim alakası yok rtx kapalıyken gpu kullanım yüzde 90 rtx açıyorum yüzde 70 e düşüyor
başka oyunda yapıyor mu bunu hogwarts biraz dengesiz bir oyundu çünkü.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz-Özen
tamam oyundandır yüksek ihtimal dengesiz optimize özürlüsü çünkü.
hocam witcher 3 oynuyor musunuz peki bir zamanlar yüklüydü bende onda da dlss vs açmayınca görüntü çok kötü oluyordu pixel pixel bakılmayacak kadar kötü dlss açınca da dlss görüntüsü yine muhteşem değil onu da bir tek bende mi yapıyor yoksa herkes demi öyle zamanında anlayamamıştım

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
hocam witcher 3 oynuyor musunuz peki bir zamanlar yüklüydü bende onda da dlss vs açmayınca görüntü çok kötü oluyordu pixel pixel bakılmayacak kadar kötü dlss açınca da dlss görüntüsü yine muhteşem değil onu da bir tek bende mi yapıyor yoksa herkes demi öyle zamanında anlayamamıştım
maalesef bende yok ne zamandır yapıyor bu sorunu ?.

denodeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Deniz-Özen
pc toplayalı 3 4 ay kadar oldu zaten ama şimdi şimdi fark ediyorum rtx barındırmayan oyunlarda bir şey yok ama her rtx li oyunda bir sorun vardı spdier man witcher 3 hogwarts legacy acaba seçtiğim oyunlar mı sıkıntılı yoksa benim sistemde mi bir sroun var nalayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef bende yok ne zamandır yapıyor bu sorunu ?.
pc toplayalı 3 4 ay kadar oldu zaten ama şimdi şimdi fark ediyorum rtx barındırmayan oyunlarda bir şey yok ama her rtx li oyunda bir sorun vardı spdier man witcher 3 hogwarts legacy acaba seçtiğim oyunlar mı sıkıntılı yoksa benim sistemde mi bir sroun var nalayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

OCCT testleri vs de yaptım zamanında ama her parça çalışması gerektiği gibi bir sorun gözükmüyordu açıkçası

Top Bottom