türkce meali nedir bununOyun ingilizce de akıcı ama bazen çok uzun konuşmalar geçtiği için türkçe olarak okuyup
devamını yazdım da internet kesildi gelmemiş orası konuşmalar çok uzun olduğu için atlayarak geçmek istiyorum ve dinleyip anlamak yerine alt yazıyı türkçe okuyup hızlıca geçmek daha mantıklı geldi türkçe yaması güncel olan bi site bilen varsa yardımcı olabilir mi ben baktım da bulamadım internettetürkce meali nedir bunun
devamını yazdım da internet kesildi gelmemiş orası konuşmalar çok uzun olduğu için atlayarak geçmek istiyorum ve dinleyip anlamak yerine alt yazıyı türkçe okuyup hızlıca geçmek daha mantıklı geldi türkçe yaması güncel olan bi site bilen varsa yardımcı olabilir mi ben baktım da bulamadım internette
bi sıkıntı çıkmaz değil mi hocam başlıkta yorum yok da ondan soruyorum![]()
Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum
Hogwarts Legacy Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Türkçe Yaforum.donanimhaber.com
DC sunucuları var uygulama olarak sunuyorlar çevirileri tek tıkla kuruluyor birsürü oyun var içinde.bi sıkıntı çıkmaz değil mi hocam başlıkta yorum yok da ondan soruyorum
hocam sorun çıktımıbi sıkıntı çıkmaz değil mi hocam başlıkta yorum yok da ondan soruyorum
Bu adamların yamalarından sorun çıkmazhocam sorun çıktımı
Valla indirdim ben bişey göremedimçıktı diyenler olduğu için indirmedim güzel bulursan bana da yazarsın Ç:d
Teşekkürler indirdim bişry göremedim şu anlıkBu adamların yamalarından sorun çıkmaz