Neler Yeni

Hoi̇4 Ülke Öneri̇si̇ ?

Mirox16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miro brbr
agalar oyuna yeni basladim 25 saatim var ama hangi ülkeyi main yapmam gerek fazla bişey bilmiyorum daha Arkadaşlarım İngiltere ,İtalya, romanya bunlar başlangıç için iyi diyorlar

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,356
İsim
Ahmet Sevinç
agalar oyuna yeni basladim 25 saatim var ama hangi ülkeyi main yapmam gerek fazla bişey bilmiyorum daha Arkadaşlarım İngiltere ,İtalya, romanya bunlar başlangıç için iyi diyorlar
tr🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Almanya Zevkli en son onu oynamıştım

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
gemi için italya al etipyopya işgali ile ögrenirsin bişeyler onun harici japon da iyi donanma ögrenmek istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

sovyet al malzeme sıkıntısı çekmezsin tüm birlikleri nehrin arkasına çek artı landfort çek alman 2 türlü penaltı yiyecek almanın manpower bitince dogru berline

Mirox16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miro brbr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gemi için italya al etipyopya işgali ile ögrenirsin bişeyler onun harici japon da iyi donanma ögrenmek istiyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

sovyet al malzeme sıkıntısı çekmezsin tüm birlikleri nehrin arkasına çek artı landfort çek alman 2 türlü penaltı yiyecek almanın manpower bitince dogru berline
Odak ağacını bilsem Sovyet oynucam hocam

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
maxmarine'nin almanya başlangıç videosu var, oradan öğrenip almanya ile başlayabilirsin. Oyunun aslı almanyadır

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Suriye

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İsveç veya Finlandiya öneririm. Nordic'i toplayıp, sonra istediğin ülkelere salça olabilirsin.

Faşişt isveç ve Komünist finlandiya baya güzeldir.

Top Bottom