Filozoffuturev2
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Ordu sayısı orda 250k yazıyor ama bende 20 bölük asker var yani olay şu mu 250k asker 10 bölükte mi toplanmış oluyor ?
Hocam eğer bundan bahsetmiyorsanız kullandığınız 20 bölük askerin template ini bakın sağ üstte manpower yazacak orada ki sayı her bir bölüğün kaç tane askerden oluştuğunu gösteriyor. Şu fotoğrafta örnek olarak bırakayım. Büyük ihtimal kullandığınız birlikler 21 width olabilir.Hayır 250 k hazırda bulunan asker sayısıdır. yani senin 10 bölük askerin dışında orduya alabileceğin kişi sayısıdır. Şunu unutma ki bu hazırda ki asker sayısı sadece yeni bir birliğe alabileceğin asker değildir sahaya sürdüğün her uçak ve gemi de bu hazırda ki askeri kullanır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum şu fotoğrafta ki asker sayısından bahsediyorsunuz değil mi
Öncelikle bana değer verip bu kadar detaylı cevap verdiğin için çok minnettarım.Hayır 250 k hazırda bulunan asker sayısıdır. yani senin 10 bölük askerin dışında orduya alabileceğin kişi sayısıdır. Şunu unutma ki bu hazırda ki asker sayısı sadece yeni bir birliğe alabileceğin asker değildir sahaya sürdüğün her uçak ve gemi de bu hazırda ki askeri kullanır.
Hocam yanlış anlaşılma olmasın diye soruyorum şu fotoğrafta ki asker sayısından bahsediyorsunuz değil mi
Hocam eğer bundan bahsetmiyorsanız kullandığınız 20 bölük askerin template ini bakın sağ üstte manpower yazacak orada ki sayı her bir bölüğün kaç tane askerden oluştuğunu gösteriyor. Şu fotoğrafta örnek olarak bırakayım. Büyük ihtimal kullandığınız birlikler 21 width olabilir.
asker yasası değiştirme var bi deve kısa sorumda şudur insangücü yani manpower nasıl artabilir ? toplam nufüsüm 17.42m ve bunun 200k sı asker yani orduda.
Askeri alım yasaları var o yasaları değiştirerek manpower ını arttırabilirsin.Öncelikle bana değer verip bu kadar detaylı cevap verdiğin için çok minnettarım.
Sorum detaylıca şudur insan gücüne tıklayınca orada ordu sayısı 250k yazıyor şimdi senin dediğin şeyi yaptım bölüğün üzerine tıkladım ve örneğin orda 20k yazıyor yani benim 250k lık ordumun 20k sı o bölükte öğrendiğim çok iyi oldu senin desteğinle![]()
ve kısa sorumda şudur insangücü yani manpower nasıl artabilir ? toplam nufüsüm 17.42m ve bunun 200k sı asker yani orduda.
Hocam askeri alım yasaklarından değiştirebilirsinÖncelikle bana değer verip bu kadar detaylı cevap verdiğin için çok minnettarım.
Sorum detaylıca şudur insan gücüne tıklayınca orada ordu sayısı 250k yazıyor şimdi senin dediğin şeyi yaptım bölüğün üzerine tıkladım ve örneğin orda 20k yazıyor yani benim 250k lık ordumun 20k sı o bölükte öğrendiğim çok iyi oldu senin desteğinle![]()
ve kısa sorumda şudur insangücü yani manpower nasıl artabilir ? toplam nufüsüm 17.42m ve bunun 200k sı asker yani orduda.