Neler Yeni

Honda Civic 2018 1.6i vtec alınır mı

Reindi

80+ Silver
Ee sende gidip üstüne titrersen tabi 40 sene dayanır
arabaların amaçları vardır gidip bir m5 i bağırttır bir şey olmaz ona sen gidip dobloyu 5k devirde kullanıyorsun sonra araba niye arıza verdi mercedes konfor arabası gidip onla hız yapıyorsun sonra araba moturu yedi yer tabi

yusuftheayay

80+ Bronze
arabaların amaçları vardır gidip bir m5 i bağırttır bir şey olmaz ona sen gidip dobloyu 5k devirde kullanıyorsun sonra araba niye arıza verdi mercedes konfor arabası gidip onla hız yapıyorsun sonra araba moturu yedi yer tabi
Sonuç olarak en sorunsuz arabalar japon bunu kimse inkar edemez

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
O bütçeye fazla bence 2021 eco elegance bulunuyo 650 civarına. 2018 model makyajlı değil. 2019 ortasından sonrakiler makyajlı.

Executive makyajlı elegance arasında sadece anahtarsiz calistirma deri koltuk ve jant farkı var.
510k ya bulduğumuz bir araç var 2018 executive hatasız boyasız piyasasına göre baya uygun
alman arabası sanayilerde mi koşturuyor? :D babamda 2001 model e200 var bi kere bile arıza verdiğini görmedim alman malı dünyada 1. dir
Mesaj otomatik birleştirildi:

megane almayın dayımda var önermiyorum passata binmedim hiç bilmiyorum ama gel sana bi şahin ayarlıyalım 100k ya xD
Megane kullananların hepsi öneriyor ben önermeyen duymadım çevrem de 1.5 dcı icon cam tavanlı modellerini almayı düşünüyoruz megane alırsak

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,646
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
510k ya bulduğumuz bir araç var 2018 executive hatasız boyasız piyasasına göre baya uygun

Megane kullananların hepsi öneriyor ben önermeyen duymadım çevrem de 1.5 dcı icon cam tavanlı modellerini almayı düşünüyoruz megane alırsak
abi o arabada rampa çıkmıyor bağırıyor gitmiyor diyorlar yani kısaca kasa ağır motor yetersiz geliyor cvt boğuyor arabayı benim tavsiyem 1.3 megan veya 1.3 cliodan yana olur hani aile arabası bu basmıcaz falanda desende araba doluyken dahada zorlanır haberin ola ha bide genel olarak civicte yalıtım biraz zayif bazı serilerinde kronik sorun var bundakini bilmiyoprum

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Otomatiklerin hantal olduğunu duydum, ama devir ekonomi devri bizde manuel var şehir içi 6.5lt yakıyor, sanayiye gitmiyor. Gidip çekişi güzel diye alman arabası alıp sanayilerde koşturmaya gerek yok bence.

İstersen dizellerine bak 1.6 i-dtec torku daha yüksek çekişi daha iyi olabilir
Tüm almanlar sanayide mi koşturuyor?
3 5 çoluk çocuğun bindiği bmw ile passatlar ile mercedesleri audileri karşılaştırmak? 🤔🤔
Arabanın üstüne titrersen bir şey olmaz demişsin demek ki sorun arabada değil şöförde

yusuftheayay

80+ Bronze
Tüm almanlar sanayide mi koşturuyor?
3 5 çoluk çocuğun bindiği bmw ile passatlar ile mercedesleri audileri karşılaştırmak? 🤔🤔
Arabanın üstüne titrersen bir şey olmaz demişsin demek ki sorun arabada değil şöförde
Evet çoğunlukla şöför de ama bu japonların almanlardan daha dayanıklı olduğunu değiştirmez

Bu senin bilgisizliğinden kaynaklı klasik vag fanı 😂😂

Reindi

80+ Silver
Evet çoğunlukla şöför de ama bu japonların almanlardan daha dayanıklı olduğunu değiştirmez

Bu senin bilgisizliğinden kaynaklı klasik vag fanı 😂😂
max animeci desem yanlış olmam VAG fanı olduğumu kim söyledi hayatta kullandığı max araba şahin olanlar burda ahkam kesiyor

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,673
İsim
Yavuz

İyi gibi duruyor.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
piyasada ki bence en iyi görüntüye sahip arabalardan biri. alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri