Neler Yeni

Öneri Honda CL 250 Tarzında motor önerisi

crabman

80+
Merhaba arkadaşlar. Geçen günlerde Honda'nın CL 250 motorunu gördüm ve resmen HARİKA. Önceden sport tarzda naked veya direkt super sport motor düşünüyordum gelecek için fakat CL250 görünce tüm fikrim değişti. Sizden ricam bildiğiniz CL 250 tarzı motorlar varsa marka model söylemeniz. Hoşunuza giden bir ilan varsa onuda paylaşabilirsiniz. Hangi markanın motoru kaç km de alınır onuda çok bilmem o yüzden o tarz bilgileride sağlarsanız sevinirim.

Bütçem maksimum 120k civarı

CL 250 yeni motor olduğundan çok pahalı o yüzden elemek zorundayım.

Fakat 1-2 sene sonra alacağım için belki elime para geçerse bütçeyi arttırabilirim.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
yandan dehşet güzel duruyor depoyu sevemedim cgler gibi ince duruyor biraz daha geniş olsaymış lokum olurmuş

crabman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honda kalite demektir :)

Bak bu da onun kopyası, pek benzetememişler ama adı ve özellikleri benzer:

Hocam araştırdımda cf çok önermiyorlar. CF kullanan bir dostum cf alma diye tembihlemişti beni. Ve sizin attığınız bu model biraz daha sportif naked gibi duruyor. Nakedlara kapalı değilim hoşuma gidiyorlar. Zaten cl250 tarzı iyi bir motor bulamazsam muhtemelen naked alırım. Ama dediğim gibi cl250 nin yanında biraz sportif kaçıyor sanki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yandan dehşet güzel duruyor depoyu sevemedim cgler gibi ince duruyor biraz daha geniş olsaymış lokum olurmuş
Tek kusur depo olsun hocam. Motor tam bir sanat eseri resmen :LOL:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
Hocam araştırdımda cf çok önermiyorlar. CF kullanan bir dostum cf alma diye tembihlemişti beni. Ve sizin attığınız bu model biraz daha sportif naked gibi duruyor. Nakedlara kapalı değilim hoşuma gidiyorlar. Zaten cl250 tarzı iyi bir motor bulamazsam muhtemelen naked alırım. Ama dediğim gibi cl250 nin yanında biraz sportif kaçıyor sanki.
Al diye zaten atmadım, sadece gör diye attım, kopyası, çakması yani ve fiyatı da bu diye attım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
bende önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum artık bir başlangıç motoru çok kararsızım r25 veya mt 25 kafamda ama bütçemi çok zorlamam gerekiyor cflerde yedek parça muhabbeti yapıyor herkes bajajda çok gözüme hitap etmiyor nk 250 veya bütçeyi 50 civarı yükseltebilirsem r25 var kafamda

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,305
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bende önümüzdeki aylarda almayı düşünüyorum artık bir başlangıç motoru çok kararsızım r25 veya mt 25 kafamda ama bütçemi çok zorlamam gerekiyor cflerde yedek parça muhabbeti yapıyor herkes bajajda çok gözüme hitap etmiyor nk 250 veya bütçeyi 50 civarı yükseltebilirsem r25 var kafamda
kaza yapmam dersen 2016 z250 sl de bak derim kawasakiden

crabman

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlısı hocam inşallah istediğiniz motoru alabilirsiniz.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Tekin Ayber
ScreenHunter 55.jpg

Ben de bi ara buna kafayı takmıştım :)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap