- Bütçe
- 140000
Honda msx mi almalıyım tvs raider mi 80 ccden 125 ccye geçeceğim Honda msxin iyileri ikinci el olarak 130k civarı tvs raiderin ise sıfırı 85k ama birisi Honda birisi tvs hangisini almalıyım msx değerini hak ediyor mu ?
Benim boyum 1.62 olduğu için msx yazdım zaten bende kücük kalırmı msxMSX küçücük motor. Sizin boy kilo kaç ? Duke 125 , CB 125R gibi modellere yönelin
Cb 125 in Duke 125 in büyük gelcegini düsünüyorumMSX küçücük motor. Sizin boy kilo kaç ? Duke 125 , CB 125R gibi modellere yönelin
Boyunuz o kadarda kısa değil bence, birde boydan ziyade bacak boyu daha önemli. Bayilere gidip üstlerine oturmakta fayda varBenim boyum 1.62 olduğu için msx yazdım zaten bende kücük kalırmı msx
Doğru diyosunuz peki 2018 model msx alınır mı 23000kmde 90kBoyunuz o kadarda kısa değil bence, birde boydan ziyade bacak boyu daha önemli. Bayilere gidip üstlerine oturmakta fayda var
MSX her türlü küçük kalır altınızda ama kullanımı falan rahat olur. Tam teker öğenme makinası
TVS nin 125 liğide işinizi görecektir,bütçe açısından da mantıklı ama benim 150k bütçem olsa kesinlikle ya Duke 125 ya da CB 125R alırdım. A2 ehliyet alma durumunuz varsa NS200 de alınabilir bu bütçeye
450sr az gelir hayabusa falan alması lazım. Koskoca 80cc motor kullanmış 450sr ne?Az daha biriktir 450sr verelim sana boğazdan egzoz kat iptal